Hvorfor ikke prøve

Hvem kender ikke eventyret om Aladdin. Et folkeeventyr fra Mellemøsten. Og Mellemøsten er lige hvad der blandt andet er i fokus hos Restaurant Aladdin i Odense

Hos Restaurant Aladdin finder du nemlig flere spændende retter fra Mellemøsten naturligvis tilberedt over ægte kul. Men du finder også lækre, klassiske, sprøde italienske pizzaer bagt i stenovn. Aladdin restauranter ønsker at servere retterne så autentiske som mulige, derfor har de truffet disse valg. Og vi må indrømme, at disse måder at tilberede retterne på bestemt giver noget ekstra til maden som vi her hos EatMore klart vil anbefale dig at smage. Så bestil endelig din take away her på vores side. Siden er mobilvenlig, så det er supernemt at bestille uanset hvilken mobilenhed du har i hånden.  

Se dem komplette menu igennem her på siden og find den ret, som du lige har lyst til i dag. Der er mange muligheder og retter fra flere lande i verden. Pizza fra Italien, tzatziki fra Grækenland, kebab fra Mellemøsten, burgere fra Amerika og vegetarretter til vegetarerne. Kort sagt nærmest alt hvad hjertet begærer af take away mad.  

Aladdin restaurant er kendt for deres autentiske retter og høje standard på råvarer og service, så her kan du roligt glæde dig til en uforglemmelig oplevelse. Vi tør faktisk godt love dig, at Aladdin restaurant nok bliver en af dine foretrukne take away restauranter i Odense fremover.   

Du finder restauranten på adressen Skibhusvej 94, 5000 Odense C. En adresse lidt nord for den smukke Odense midtby med den flotte gågader og specialbutikker. Restauranten er beliggende på kanten af den populære boligområde Skibhus kvarteret. Der er desuden ikke mange meter til den nærmeste letbanestation, som faktisk er Odense hovedbanegård. Dette gør det muligt for dig at hente take away både med letbane, til fods, på cykel og naturligvis i bil. Der er parkering tæt på restauranten.  

Velkommen hos vores fantastiske samarbejdspartner Aladdin Restaurant i Odense.