Ønsker du en helt særlig take away ret i dag, så kig med her på siden, hvor du finder det spændende menu kort fra Falafel La Fontaine i 5000 Odense C. Spændende retter som fortrinsvis kommer fra det arabiske og syriske køkken. Men også enkelte retter fra det græske og amerikanske køkken. Kort sagt, her finder du nemt spændende takeaway mad.  

Af spændende retter kan vi nævne - kebbeh, yalanji – dolma, fuul, falafel, hummus, shawarma, pitabrød, burger, salater og vegetar retter. Her er alt hvad du skal bruge til en komplet middag, forret, hovedret og dessert. Sammensæt din menu helt som du ønsker det. Bestil spændende mad til hverdag eller et større selskab. Hos Falafel La Fontaine er der mulighed for det hele. Se den spændende menu her på side og bestil så nemt den mad du ønsker. Hos EatMore har vi gjort det supernemt og sikkert for dig at bestille mad online. Husk, du kan også nemt bestille drikkevarer med til din menu. Her hos Falafel La Fontaine har de altid drikkevarer som Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Faxe Kondi, Faxe Kondi Zero, Fanta, Ayran, ice-the, mint the og tyrkisk kaffe på lager. 

Efter at du har spist den spændende mad, er du meget velkommen til at skrive en anmeldelse. En anmeldelse hjælper både nye kunder og restauranten. Kunderne kan se hvad andre siger om Falafel La Fontain og restauranten kan se hvad de gør godt og hvad du evt. kan gøre bedre, så du få en endnu bedre oplevelse ved dit næste besøg i restauranten. 

Falafel La Fontaine leverer gerne din takeaway direkte hjem til dig i en afstand af op til 4 km fra restauranten, som ligger yderst central i Odense på en af gågaderne. Se mere om levering og åbningstider her på siderne. 

Var det noget helt andet du var på udkig efter i dag, så husk, at du altid finder det du ønsker lige her på eatmore.dk var det pizza, burger eller pasta du ønskede, så følg blot linkene her og du er godt på vej til at bestille lige dine livretter.  

Du finder restaurant Falafel La Fontaine på adressen Kongensgade 62, 5000 Odense C. Som tidligere skrevet, en yderst central beliggenhed midt i Odense midtby med den flotte, hyggelige gågader og de mange spændende specialbutikker. Fra restaurantens centrale placering er der heller ikke ret langt til den nye letbane som binder Odense sammen. Odense banegård finder du også i gåafstand fra restauranten. Kort sagt her er mulighed for at hente takeaway uandet om du har brug for offentlig transport, vil køre i bil, er på cykel er når du selv bor centralt i Odense og kan gå hen til restauranten via den hyggelige midtby. 

Vi er her hos EatMore super gade for vores samarbejde med Falafel La Fontaine og de muligheder det giver dig for spændende retter i en travl hverdag og til spændende menuer med interessante gæster.