Ønsker du et stort udvalg i lækker klassisk grillmad af en super kvalitet? Så er du havnet på den helt rigtige side. Hos Havnen Grill i Horsens har de nemlig et omfattende menukort med fortrinsvis klassiske grillretter som: burgere, fransk hotdogs, ristet pølse, frankfurter, ½ kylling med pomfritter, fiskefilet, kebabmix, pølsemix, nuggets og hotwings. Hertil fås et lige så omfattende sortiment af tilbehør som f.eks. ketchup, sennep, remoulade, chilimayo og andre spændende slags mayonnaise. Du kan derfor sammensætte en menu lige efter din egen smag og ønsker.  

Til en fuldendt menu hører naturligvis også drikkevarer. Dem finder du mange forskellige af hos Havnen Grill - Coca-Cola, Fanta, Pepsi Max, Faxe Kondi, Aloe Vera, Redbull, Cocio og Vitamin Well i følgende varianter Awake, Defence, Antioxidant, Upgrade, Celebrate, Hydrate. 

Alle burgere er naturligvis lavet af 100% rent oksekød! Dette valg er truffet for at give dig den bedste smagsoplevelse hver gang du spiser hos Havnen Grill. Den gode smag og service, er nemlig præcist hvad Havnen Grill er og ønsker at være kendt for. Derfor går de ikke på kompromis med nogen af delene.  

Sidst men ikke mindst finder du på menuen mange forskellige sandwich med afstemt fyld, så her er helt sikkert også en variant til dig.  

Havnen Grill står hver dag klar til at tilberede yderst velsmagende grillmad m.m. til dig. Lad dig inspirere af menuen her på side og bestil så din take away supernemt på siden her. Du vælger selv om du ønsker at hente maden hos Havnen Grill på adressen Åboulevarden 112, 8700 Horsens, eller om du ønsker maden leveret direkte hjem til dig. Havnen Grill leverer meget gerne i hele postnummer 8700.  

Med en placering på havnen i Horsens, er det naturligvis nemt at komme til og fra restauranten, såfremt du selv ønsker at afhente din take away. Der er parkering lige ved restauranten.  

Horsens er en skøn by med flere spændende seværdigheder, som vi gerne anbefaler at besøge med en picnic kurv fyldt med lækre burgere eller sandwich. Det kunne f.eks. være: Fængslet Horsens, Den Genfundne Bro Horsens og Danmarks Industrimuseum.