Hos vores fantastiske samarbejdspartner Delicious Pizza i Odense står de hver dag klar til at hjælpe dig med at få enderne til at nå sammen og timerne til at føles som flere end de er. Lad de skønne, engagerede medarbejdere hos Delicious Pizza stå for aftensmaden i dag!  

For vi kender det alle! Hverdagene er bare travle og eftermiddagene er væk på et splitsekund. Derfor betyder det alverden, at du en gang imellem under dig selv og familien en omgang take away mad, så I også har tid og ro til fordybelse i andre ting end den tilbagevende tilberedning af aftensmad.  

Medarbejdere hos Delicious Pizza glæder sig hver dag over alle de skønne kunder, som de får lov at hjælpe med aftensmaden i en travl hverdag. For dem er det en daglig glæde at se de skønne og afslappede smil hos kunderne når de afhenter take away mad. 

Delicious Pizza sætter en ære i friske råvarer udvalgt med omhus og tilberedt med engagement og passion. Og det kan bestemt smages på alle retter. Derfor kan du med garanti glæde dig til at spise mad fra Delicious Pizza i Odense. Prøv selv. Bestil take away her på vores mobilvenlige side og så klarer Delicious Pizza resten for dig.  

På menuen hos Hos Delicious Pizza finder du f.eks. velsmagende italienske pizzaer, indbagte pizza, pita, durum, sandwich, salat, burgere, pommes frittes, pasta og A la Carte retter. MEN Delicious Pizza kan tilbyde mere end det. Hos dem kan du nemlig også bestille bland-selv-slik som take away sammen med chips. Læg blot disse i kurven her på siden sammen med den ønskede mad, så er I top klar til en hyggelig aften når mad og lækkerier serveres for familien.  

Du kan lade restauranten levere maden til dig, men du er også velkommen til selv at afhente den bestilte take away på adressen Carl Blochs Vej 26, 5230 Odense M. En placering tæt på Rosengårdscentret, Danhostel Odense, Rosengård hallen og indtil flere stationer på den nye letbane i Odense. 

Skal du opholde dig flere dage i Odense, kan vi anbefale dig at se nærmere på H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo, Den Fynske Landsby og den skønne gågade i Odense midtby.