Er du vild med japansk mad og kultur, så vil vi her hos EatMore anbefale dig at bestille take away mad fra vores fremragende samarbejdspartner i Aarhus CRestaurant Soya 2

Hos Restaurant Soya 2 finder du et stort og flot udvalg af spændende og velsmagende japanske retter og du vil møde superengagerede og servicemindede medarbejdere.  

På det virkeligt omfattende og spændende menukort finder du et stort udvalg af sushi som Uramaki, Futomaki, Kaburimaki, Sashimi og Nigiri Sushi. Men det japanske køkken har meget mere end sushi at byde på. Du finder f.eks. også spændende retter som supper og skønne wok retter. 

Restauranten er populær! Dette ses tydelige på de mange flotte anmeldelser, som du kan læse her på siden, så tøv ikke med at bestille take away fra denne restaurant. Alle parametre: Kundeservice, kvalitet og leveringstid ligger helt i top. Efter du har bestilt og smagt den skønne mad, er du meget velkommen til selv at skrive en bedømmelse af restauranten her på siden. Din bedømmelse er en stor hjælp for restauranten men også nye kunder. Vi er super glade hvis du vil hjælpe os med denne opgave.    

Hos Restaurant Soya 2 er alle velkomne, børn og voksne. Som en ekstra service til børnene har restauranten derfor valgt at lave en særlig børnemenu. På den finder I fiskefilet eller kylling med pommes frittes eller ris til. Retter som restauranten har erfaret altid er populær hos de små.  

Så hvis du er kørt lidt træt i den sædvanlige aftensmad eller trænger til en fridag fra madlavningen, så snup lidt selvforkælelse og bestil take away mad af høj kvalitet fra Restaurant Soya 2. En beslutning, som vi er overbevist om, at du bestemt ikke vil fortryde.  

Du find Restaurant Soya 2 på Vestergade 36, 8000 Aarhus C. En fantastisk beliggenhed centralt i Aarhus, ikke langt fra de hyggelige gågader og Vor Frue Kirke. Men Aarhus er som bekendt verdens mindste storby, så byen har meget at byde på. Tag f.eks. et kig på programmet hos Musikhuset Aarhus, se på kunst hos Kunstmuseet ArOS, oplev verden i gamle dage i Den Gamle By og se smuk natur i Botanisk Have.