Hos vores skønne samarbejdspartner, Sønderborg Pizza & Grill, får du en fantastisk service og et superflot og varieret menukort at vælge din din takeaway mad ud fra. Du kan f.eks. vælge mellem italiensk pizza, mexicansk pizza, indbagt pizza og den amerikanske deep pan pizza. Men menuen byder også på skønne forretter som f.eks. den græske tzatziki og græsk salat. Men du finder også spændende retter som Manakish, hummus, sandwich, burgere og alle de kendte grillretter. Kort sagt, hos Sønderborg Pizza & Grill finder du nemt aftensmad til alle dem du er sammen med, uanset om det er din familie, fodboldholdet, kortklubben eller gode kolleger. Her er alle hjerteligt velkomne og maden tilberedes gerne ud fra specielle hensyn, spørg blot i restauranten.  

Du finder restauranten meget centralt i Sønderborg, lige uden for gågadezonerne, så det er yderst nemt at afhente den bestilte mad i restauranten, men Sønderborg Pizza & Grill leverer også meget gerne maden hjem til dig i hele postnummer 6400. Restauranten har åbent alle ugens dage og lige fra kl. 11.00-21.00, så her har du også mulighed for at bestille spændende og nem mad til frokost.  

Alle bestillinger, både til frokost og aften, bestilles nemt og sikker online på siden her. Siden er til og med mobilvenlig, så det er også ganske nemt at bestille mad til alle, selvom du blot har en mobil ved hånden og ikke en tablet eller computer. Prøv selv. Se menuen igennem her og bestil. Vi lover dig, at vi her hos EatMore, har anstrengt os for, både at gøre det nemt og sikkert at bestille, men også for at give dig et godt udvalg af restauranter at vælge imellem.  

Har du selv en restaurant, som du ønsker, skal være en del af EatMore familien, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig meget gerne i gang. Du finder flere informationer her på siden.  

Var det noget helt andet takeaway mad du havde lyst til i dag, så finder du nemt alle vores fantastiske samarbejdspartnere i Sønderborg her. Du kan f.eks. vælge mellem mad fra det Amerikanske køkken, fantastiske BBQ retter, kinesiske retter, spændende mad fra det libanesisk køkken eller en omgang frisk sushi

Sønderborg er en skøn by på Als, med en fantastisk natur omkring sig. Se f.eks. alle de skønne steder ned til Als sund. Der er rig mulighed for lidt shopping på de forskellige gågader i midtbyen samt i shopping centret Borgen shopping, som ligeledes er beliggende centralt i byen. I Sønderborg er det også værd at ligge vejen forbi det smukke og interessante Sønderborg Slot.