Sushi Fresh i Aarhus C er din lokale leverandør af frisk og velsmagende sushi. Sushi er, som kendt af mange, den japanske nationalret, og her hos EatMore forstår vi godt hvorfor. Sushi afspejler alt hvad der har med Japan at gøre. Friske varer, smukt anrettede retter og en høj grad af akkuratesse og orden.  

På menuen hos Sushi Fresh finder du et stort udvalg i alle de klassiske varianter af sushi. Vi kan f.eks. nævne Sashimi, Nigiri, Gunkan, Hoso Maki, Futo Maki, Ura Maki, Kaburi Maki og Tempura, men inden for hver af disse varianter findes også forskellige varianter med forskelligt fyld. Så vi lover, at der er noget for en hver smag. Ja, Sushi Fresh har til og med lavet en menu til vegetarerne.  

Ud over at du kan sammensætte en menu helt som du ønsker det, kan du hos Sushi Fresh også nemt bestille færdige menuer, som er sammensat til en enkelt person eller til flere personer. Ved at vælge forskellige menuer, får I desuden rig mulighed for at smage mange forskellige slags sushi. Se menukortet igennem og lad dig inspirere.  

For at gøre oplevelsen helt komplet, har Sushi Fresh også et godt udvalg i japanske øl på menuer. Du finder f.eks. varianterne Sapporo, Sake Hakushika, Asahi Super Dry og Iki. Derudover finder du naturligvis også de altid populære og klassiske sodavand: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta og Sprite.  

Restauranten er beliggende på en af indfaldsvejene til Aarhus. En god placering, som gør det nemt at hente din take away. Adressen er Silkeborgvej 122, 8000 Aarhus C. En placering tæt på flere uddannelsesinstitutioner som f.eks. Aarhus Gymnasium, Apark kollegiet, Campus Århus C og Aarhus statsgymnasium

Men også en skøn placering i forhold til en evt. udflugt i Aarhus. Vi kan f.eks. anbefale et besøg hos ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden og så slutte dagen af med take away i det grønne, det kunne f.eks. være Botanisk Have, Marselisborg skovene eller de grønne områder ved åen i Aarhus.