Hos Åby Burgers i Åbyhøj ved Århus byder de inden for i den hyggelig restaurant som indbyder til hyggesnak og afslapning mens den gode mad nydes. Men restauranten er også kendt for deres fantastiske take away, som du nemt bestiller lige her på siden.  

På menuen hos Åby Burgers funder du naturligvis et flot udvalg af lækre, hjemmelavede, velsmagende burgere, men de har også andet på menuen. Men lad os starte med nogle af burgerne. Prøve f.eks. den “almindelige” hamburger, som indeholder 150 g velsmagende bøf, frisk tomat, frisk agurk, løg, sprød salat og lækker dressing. Er du mere til spicy mad, så prøv restaurantens mexicanske burger med 150 g velsmagende bøf, stærke jalapenos, skøn guacamole, sprøde nachos, ost, frisk tomat, agurk, salat m.m. Eller hvad med at prøve en vegetarburger? Dem har restauranten to forskellige af. Den ene vegetar burger indehodler tomat, agurk, salat og dressing. Den anden variant er en lidt stærkere variant med jalapenos. 

Ud over burgere, finder du på menuen hos Åby Burger også velsmagende hjemmelavede pitabrød. Disse indeholder forskelligt fyld som bøf, falafel, grønt og dressing. Pitabrødet findes naturligvis også i en vegetarudgave. Til de virkeligt sultne eller de småt spisende kan vi anbefale de små ekstra retter på menuen. Benyt dem som enkeltstående retter eller som supplement til en burgermenu. De små ekstra retter er f.eks. nuggets, hot wings og mozzarella sticks. 

Bestil nemt de ønskede menuer som take away her på siden, så klarer restauranten med glæde resten.  

Åby Burgers er beliggende i Åbyhøj, en forstad til “Jyllands hovedstad” Århus. Restauranten er beliggende ud til en af de store indfaldsveje, hvilket gør det supernemt at hente take away uanset om du bor i Åbyhøj, Åby eller Langenæs. 

Er du på tur med familien, har Århus meget at byde på, se f.eks. nærmere på ArOS, Den Gamle By, Botanisk Have og Mosgaard Museum og slut dagen af med et fantastisk måltid hos Åby Burger inden turen går hjemad. Har I travlt, nydes maden også nemt som take away i bilen.