Hvorfor ikke prøve

Hos Æ Pitstop i Abild ved Tønder lever de op til deres navn. Her finder du alt hvad du har brug for, når du er på farten og trænger til et lille pitstop og noget hurtig mad eller når du hurtigt skal afhente lækker take away mad til hele familien.  

Abild er en skøn by få minutters kørsel fra Tønder. Her er plads og hjerterum så du er også velkommen til at spise i restauranten. Uden for restauranten finder du en stor parkeringsplads, som gør det supernemt at afhente den bestilte take away mad.  

Da byen kun er beliggende få minutters kørsel fra Tønder, har Æ Pitstop mange faste og glade kunder fra Tønder. Og vi forstår godt glæden og de trofaste kunder, for maden fra Æ Pitstop er bestemt værd at køre efter.  

På menuen finder du alle de retter, som du forventer af en restaurant af denne type. Det vil sige: burgere, hotdogs, frankfurtere, kebabmix, nugget og en grillkylling med pomfritter for bare at nævne nogle af retterne. Dertil kommer så alle de kendte mærker af sodavand.  

Prøv f.eks. den helt specielle og enestående Abild burger, som du kun kan få hos Æ Pitstop.  

Bestil nemt de ønskede retter som take away her på siden, så har Æ Pitstop maden klar til aftalt tid og afhentning kan foregå lige så hurtigt som et ægte pitstop i Formel 1. Sus derefter afsted på opdagelse i området og se f.eks. Tøndermarsken, sluserne i Højer, Schackenborg slot eller stormflodssøjlen ved Vidåslusen

Velkommen hos vores samarbejdspartner Æ Pitstop i Abild ved Tønder.