Hos Akdeniz Pizza & Kebab i Fredericia står medarbejderne klar til at servere fantastisk mad for jer. Mad lavet med glæde og passion og serveret med et smil. Find alle de oplysninger du skal bruge her på siden og bestil så nemt din take away mad her også. Derefter er det bare at læne sig tilbage og vente på, at maden er klar til afhentning eller bliver leveret ved din hoveddør. Alt efter hvad du har ønsket.  

Vores gode samarbejdspartner Akdeniz Pizza & Kebab har mange retter at vælge imellem. Du finder f.eks. sprøde velsmagende italienske pizzaer, indbagte pizzaer med masser af fyld og børnepizzaer med præcist den topping børn kan lide og i en størrelse børnene kan overskue. Det er desuden supernemt at til- eller fravælge en topping ingrediens her på vores side, så du kan få din pizza præcist som du ønsker den. Skal det være en super enkel pizza med få ingredienser, eller en avanceret og spændende pizza med nye sammensætninger? Valget er dit.  

Men pizza i alle varianter er ikke det eneste du finder på menuen hos Akdeniz Pizza & Kebab i Fredericia. På menuen finder du f.eks. også durum og sandwichgrill retter, chicken nuggets og burgere. Du finder det komplette menukort her på siden, hvor fra du også nemt bestiller de retter du ønsker. Og husk, Akdeniz Pizza & Kebab leverer meget gerne den bestilte take away mad i store dele af Fredericia og omegn. 

Akdeniz Pizza & Kebab er beliggende på adressen Gothersgade 47, 7000 Fredericia, i Fredericia centrum, ja faktisk på en af gågaderne. Danhostel Fredericia er et oplagt sted til en overnatning eller to såfremt I ønsker at se mere af Fredericia. For der er nok at se på i Fredericia - Gå er tur på voldene eller prøv Bridgewalking. Er der mindre børn i familien er et par hyggelige timer i Madsby Legepark oplagte.