Hvorfor ikke prøve

Akira Sushi i Aabenraa er den perfekte take away restaurant for dig, som elsker god sushi lavet helt fra bunden med stor passion og omhus samt respekt for de japanske traditioner.  

Men Akira Sushi er også den helt rigtige restaurant til dig som trænger til lidt ny inspiration, for hos Akira Sushi vil det være en succes for alle at smage sushi, også dem som skal smage sushi for første gange. Udvalget er nemlig stort, så der er mange sushivarianter at vælge imellem. Det giver dig mulighed for at starte med varianter med ingredienser, som du ved, at du kan lide. Men spring glad og forventningsfuld ind i sushiverdenen, vi ved her hos EatMore, at du helt sikkert bliver lige så “afhængige” af denne gudespise som mange af os andre.  

Så uanset om du trænger til lidt selvforkælelse eller har brug for en pause i køkkenet, så står medarbejderne hos Akira Sushi klar til at hjælpe dig. Restauranten har åbent alle ugens dage, så det er bare at bestille din mad som take away via siden her, så klarer Akira Sushi resten for dig. Faktisk kan Akira Sushi også hjælpe dig med en udsøgt madpakke, for alle hverdage åbner restauranten kl. 11.30, hvilket gør det muligt at hente sushi som take away til frokost, så kan det da kun blive en skøn dag.  

Menuen hos Akira Sushi er omfattende og indeholder blandt andet følgende sushivarianter nigiri, maki, inside-out roll, crunch roll og futo. Derudover har Akira Sushi gjort det nemt for dig og lavet færdige menuer til 1, 2 og 4 personer, med forskellige typer sushi, som du nemt kan bestille via siden her.  

Restauranten er beliggende i den nordlige ende af gågaden i Aabenraa, men der er parkering lige bag restauranten og på modsatte side af gågaden. Dette gør det nemt for dig at afhente den bestilte take away. 

Aabenraa er en hyggelig by i det sydlige Sønderjylland. Her sætter man en ære i at være der for hinanden og byen er derfor bl.a. kendt for deres “Julehjerteby” som hvert år stilles op i december. Mange af indbyggerne i Aabenraa er i løbet af december frivillige i “Julehjertebyen” og på den måde med til hvert år at indsamle penge og skabe en god jul for byens udsatte familier. 

Men der er naturligvis også aktiviteter i den aktive by hele året. Vi kan f.eks. nævne det store sønderjyske ringridning samt det årlige fællesdyrskue som begge afvikles på Dyrskuepladsen midt i byen.