Er du til hurtig, god og spændende take away mad i hverdagene, så synes vi bestemt, at du skal tage et kig på Amals Køkken i Hvidovre. Her finder du en spændende kombination af mad fra det danske, det libanesiske og det arabiske køkken. Alle retter til en absolut overkommelig pris, så man også kan tillade sig at benytte take away som et fornuftigt alternativ i en travl hverdag. 

Du finder f.eks. dagens ret til 40 kr, dagens salat til kun 25 kr og måske vi kan friste med dagens kage som dessert til kun 15 kr. Hvis du følger Amals køkken på Facebook, har du mulighed for at se hvilken ret der er dagens ret på de forskellige dage. Derefter bestiller du nemt det ønskede antal af retten her på siden og henter maden som take away, måske på vej hjem fra job. Spændende og nærende mad i en travl hverdag. Det bliver ikke bedre! 

Men dagens ret er ikke det eneste du finder i Amals køkken. Her finder du også den klassiske ret smørrebrød og forskellige slags sandwich. Du bestiller og betaler på siden her og vælger så den variant du ønsker, i restauranten.  

Er du mere til “klassisk” take away, så finder ud også “rigtige” take away menuer her på siden. En menu består af enten en shawama, en burger, en falafel eller et pitabørd sammen med en valgfri sodavand og pomfritter. Helt klassisk take away som vi kender det bedst.   

Amals køkken står også gerne for catering, når din ordre er på mere end 5 personer og du bestiller maden mindst 24 timer før du skal bruge den. Der er mange retter at vælge imellem i catering delene, sammensæt dem præcist som du ønsker. Du finder dem nemt her på siden. Lad dig inspirer og vælg og bestil så det ønskede antal. Så sørger Amals køkken for maden mens du har tid til at underholde dine gæster.  

Amals køkken er placeret tæt på køgebugt i Hvidovre . Herfra er der kort afstand til Brøndby strandpark og Amager fælled. Steder, som vi her hos EatMore anbefaler til en lille udflugt i det grønne med take away mad. En pause fra hverdagen behøves ikke altid være ferie.