Hos vores samarbejdspartner Amici Stenovns Pizza i Skærbæk har de et virkeligt stort udvalg i take away mad og drikkevarer - Coca-Cola, Pepsi Max og Faxe Kondi. Målet hos Amici Stenovns Pizza er at gøre alle i familien glade ved at tilbyde et godt måltid mad lige efter hver enkelte persons smag. Er der særlige ønsker i familien, så kontakt endelig Amici Stenovns Pizza og de hjælper gerne med at finde en løsning til glæde for alle. Hos Amici Stenovns Pizza er målet altid glade kunder. Derfor anvender Amici Stenovns Pizza også altid friske råvarer i deres mad. 

Menukortet hos Amici Pizza indeholder utroligt mange forskellige varianter af pizza, ja sidst vi talte op, var der faktisk hele 80 forskellige, inklusiv et godt udvalg i lukkede pizzaer, indbagte pizza og vegetar pizzaer. Vegetarpizzaerne er fyldt med forskellige lækre, friske grøntsager samt naturligvis den obligatoriske tomatsovs og forskellige slags ost. Sidst men ikke mindst, vil vi da lige nævne, at Amici Stenovns Pizza også har et fint udvalg af børnepizza, til børnene i familien. Disse har en, for børn, passende størrelse og er toppet med fyld som alle børn kan lide. Skulle der mod forventning ikke være en variant dit barn kan lide, så kontakt endelig restauranten og de finder en løsning. 

Men det er ikke kun pizzaer der fylder godt på menukortet hos Amici Stenovns Pizza, nej området pitabrød har sin helt egen menu og du kan her vælge mellem 7 forskellige slags fyld til dit pitabrød - kebab, skinke, tun, rejer, kylling, oksekød eller Falafel.  

De helt klassiske grill retter som ½ kylling, pommes frites, kebab mixcheee burger og kyllingenuggets finder du også på menuen hos Amici Stenovns Pizza. Ja, de mener hvad de siger, når de siger at de vil være din foretrukne leverandør af take away mad. 

Er du på kur eller bare ønsker at leve lidt sundere, så kan Amici Stenovns Pizza stadig hjælpe dig med et nemt måltid efter en tral hverdag. De tilbyder mange forskellige salater, så der er helt sikkert også en variant du kan lide.  

Pizzeriaet er beliggende i den sønderjyske by Skærbæk og tæt på Gokart center Skærbæk og Skærbæk centret. Kører du over dæmningen lige uden for byen, er der kun en kort køretur til ferieparadiset Rømø, som vi klart vil anbefale at besøg. I Skærbæk finder du desuden Skærbæk station hvor fra du kan tage toget til Tønder eller Esbjerg. Lige uden for Skærbæk finder du det smukke og unikke marsk område hvor det er skønt at nyde sin take away mad. Du finder meget mere info om marsken på naturstyrelsen hjemmeside.