Hos den skønne og indbydende restaurant Amigo Pizza & Grill i Aarhus C finder du et kæmpe udvalg af skønne og velsmagende take away retter. De grundige og engagerede medarbejdere står hver dag klar til at modtage din ordre og lave den lækreste, mest velsmagende take away mad til dig og dine. Take away mad lavet af friske, nøje udvalgte råvarer, som sikrer en høj kvalitet og mad med masser af smag.  

Prøv f.eks. en af de skønne italienske pizzaer, som restauranten er kendt for. Men restauranten har også andre typer af pizza som f.eks. salat pizza, indbagt pizza, deep pan pizza og sandwich pizza. Alle typer af pizza findes naturligvis i et hav af varianter. Du finder dem alle på det omfattende menukort, hvor fra du også nemt bestiller din mad. 

Er det ikke lige pizza du har lyst til i dag, så tag et kig på de andre dele af menuen, vi er helt sikre på, at du falder over en anden ret som kunne friste i dag. Det kunne f.eks. være en dampende varm italiensk lasagne, spaghetti bolognese, masbuki og eller dagens ret. Mange af disse retter, er mad, som det tager tid at lave fra bunden. Men den opgave klarer Amigo Pizza & Grill hjertens gerne for dig, for at du kan få fantastisk take away mad leveret direkte hjem til dig klar til at servere for familien. Det giver jer mulighed for skøn, mættende og nærende aftensmad selv på travle dage. 

Har I brug for drikkevarer til maden? Så har Amigo Pizza & Grill også et stort udvalg af det på menuen. Du finder alle de klassiske sodavand som f.eks. Coca-Cola, Coca-Cola Light, Sprite Zero, Fanta, Fanta Exotic, Faxe Kondi og kildevand. Men du finder også drikkevarer som Cocio, Fuse Peach, Red Bull, Cult og Ayran

Amigo Pizza og Grill kan derfor levere alt hvad I som familie har brug for til en skøn og hyggelig aften hvor I slipper for at tænke på at handle ind og lave aftensmad.  

Du finder Amigo Pizza & Grill på adressen Skt. Pauls Kirkeplads 19, 8000 Aarhus C. En placering tæt på Aarhus gågade, Aarhus banegård, Bruuns Galleri, DGI huset og Frederiksbjerg skole.