Vores fantastiske samarbejdspartner, Avanti Pizza, i Haderslev midtby har alle ugens dage et fantastisk velsmagende og varieret udbud af skønne pizzaer og anden takeaway. Her finder du f.eks. ud over de mange pizzavarianter også retter som salater, durum, sandwich, pasta, burgere og grillmad. Kort sagt – Alt hvad du kan forestille dig af lækker og klassik takeaway mad.

Du er hjerteligt velkommen til at spise i den hyggelige restaurant, men de glade og engagerede medarbejdere er også altid klar til, at lave de ønskede retter som takeaway mad. Bestil blot, hurtigt, nemt og sikkert hvad du ønsker her på siden og restauranten klarer resten for dig. Ønsker du maden leveret helt hjem til din hoveddør, klarer Avanti Pizza gerne det i hele postnummer 6100. 

Avanti Pizza er kendte for deres prioritering af gode råvarer og der af gode smag på alle deres retter. De er desuden kendte for en fantastisk service og levering med et smil. Prøv selv, bestil mad online her på den mobilvenlige side og lad restauranten klare resten, så slipper du for at handle og lave mad i dag og kan glæde dig til at få maden leveret.

Du finder Avanti Pizza centralt i Haderslev, men stadig med parkering tæt på. Restauranten er beliggende yderst centralt i forhold til nattelivet i Haderslev. Men også supergodt i forhold til familier, som ønsker at hente takeaway mad, som f.eks. kan nydes i de skønne områder omkring Haderslev dampark og Haderslev fjord. Fra restauranten er der desuden kun få skridt til Haderslev Domkirke og gågaden.  

Haderslev er en skøn og aktiv by beliggende ca. midt på den sønderjyske østkyst. Her hos EatMore vil vi klart anbefale alle et lille visit i byen. Og når I er på de kanter, vil en smuttur til den nærliggende by Christiansfeld være oplagt. Christiansfeld er med på UNESCO's verdensarvsliste.

Er du selv indehaver af en restaurant, og kunne ud tænke dig, at den også bliver en del af EatMore familien og bliver vist på listen her? Så tøv ikke med at kontakt os via dette link og lad os sammen finde den bedste løsning for jer – Velkommen hos EatMore