Er du til spændende autentisk og eksotisk mad, så skal du klart prøve take away mad fra Baran Restaurant & Grill Spyd, på Englandsgade 371 i 2770 Kastrup. Baran Restaurant, i Kastrup er en verden af spændende og velsmagende mad fra Indien, Pakistan og Italien.  

Menukortet er omfattende og varieret med mad fra flere lande og køkkentyper, også vegansk og vegetarisk, så vi lover dig, at du hos Baran Restaurant & Grill Spyd, helt sikkert finder en ret som du lige har lyst til i dag og vil glæde dig til at spise.  

På menuen finder du bl.a. alle de velsmagende retter fra det pakistanske og indiske køkken - biryani, Chicken tikka masala, Korma, Alo og et godt udvalg af spændende snacks. 

Men du finder også alle de klassiske pizzaer fra Italien - Margherita, Pepperoni, Italiano og Vegetarian. 

Men ikke nok med det, Baran Restaurant & Grill Spyd, har også et super flot udvalg i pita, durum, grill og naturligvis et hav af drikkevarer – Mango Lassi, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Ayran og lækre hjemmelavede milkshakes.  

Kort sagt mad som hele familien vil glæde sig til at spise. Selv børnene er der tænkt på, med forskellige børnemenuer. Men vi ved jo alle, at børnene ofte lige så gerne vi have den samme spændende mad som de voksne spiser.    

Alt i alt superlækre velsmagende retter uanset om du vælger mad fra det Indiske pakistanske eller italienske køkken.  

Baran restaurant, er godt beliggende på Amager, tæt på shopping centret Fields, Ørestad, Tårnby Stadion og naturligvis tæt på flere slags offentlig transport, som metro og bus. Dette gør det supernemt for dig at hente din take away mad, men Baran restaurant, leverer naturligvis også gerne maden til dig. Ønsker du at spise maden i det fri, er der super skønne områder på Amager strandpark og ved Den Blå Planet ikke langt fra restauranten.  

Bestil nemt den ønskede take away mad online via siden her og Baran restaurant & Grill Spyd, sørger med glæde for resten – Velbekomme.