Hvorfor ikke prøve

Velkommen hos Bellas Vita Pizza i Middelfart. Her har du mulighed for at spise i den hyggelige og indbydende restaurant, men Bella Vita leverer også meget gerne mad ud som take away såfremt I ønsker det. Take away bestilles meget nemt her på vores mobilvenlige bestillingsside. Siden er faktisk så smart, at du også nemt fra- og tilvælger ingredienser på din pizza, så du kan få den lige præcist som du ønsker det.  

Menukortet rummer et hav af forskellige italienske pizzaer, mexicanske pizzaer, indbagte pizzaer og de altid populære børnepizzaer med topping lige som børnene ønsker den skal være. Men Bella Vita kan også byde på mange andre klassiske take away retter til dem, som ønsker andet end pizza. På den del af menukortet finder du f.eks. lækre frisklavede sandwich, durum, burgere, grillmad, salat, nachos og pasta retter. Så her er retter til alt fra den lille sult til de meget sultne maver. Retterne kan selvfølgelig kombineres som du ønsker det. Dertil kan du naturligvis også vælge mellem mange forskellige drikkevarer.  

Kort sagt, med dette udvalg er vi her hos EatMore ret sikre på, at I nemt finder aftensmad til alle i familien. God, nærende og velsmagende aftensmad som skaber glæde i din og familiens dag. Du får tid til andre ting og familien bliver lykkelige når de hører, at de skal have mad fra Bella Pizza.  

Bella Vita Pizza er placeret centralt i Middelfart, tæt på Lagkagehuset, Middelfart apotek og Middelfart Sparekasse. Der er parkering lige ved restauranten, hvilket gør det nemt for dig at komme hjem til familien med den bestilte take away mad imens den stadig er varm! Men husk, vi leverer også meget gerne maden direkte hjem til dig for et lille gebyr. Du vælger bare den ønskede levering her på siden samtidig med du bestiller din mad, så klarer vi resten.  

I Middelfart kan vi anbefale dig at nyde udsigten fra det smukke havneområde, hvor du finder Kulturøen. Eller hvad med en fantastisk udsigt fra toppen af den gamle lillebæltsbro? Var det lige noget for dig, så prøv Bridgewalking.  

Ja, Middelfart har meget at byde på og en skøn dag afsluttes naturligvis med mad fra Bella Vita Pizza.