Hos Bolderslev Pizza & Grill har de et super fint og varieret menukort, som gør det sjovt og nemt at nyde en frieftermiddag med familien imens Bolderslev Pizza & Grill klarer aftensmaden.  

For vi kender det alle sammen, de dage hvor aftensmaden bare er lidt vejen når der også er arbejde, lektier, møder, fritidsaktiviteter og meget andet, som skal nås. Husk lidt selvforkælelse i hverdagene og nyde de små pauser, som en omgang take away kan give dig og din familie.  

På menuen hos Bolderslev Pizza & Grill finder du sprøde og velsmagende pizzaer med forskellig topping alt efter hvilken variant du vælger, sprøde nachos fra mexico, lækre durum, friske salater, velsmagende burgere og alle de klassiske grill retter du kan forestille dig. Kort sagt, alt hvad I skal brug for at alle i familien med glæde spiser take away fra Bolderslev Pizza & Grill. Medarbejderne i restauranten står hver dag, klar til at lave de kønneste retter til dig og din familie. Så er spørgsmålet bare hvilke retter I vælger i dag. Se menuen igennem og lad dig inspirere. Bestil så nemt via vores mobilvenlige side lige her, så klarer Bolderslev Pizza og Grill resten for dig og du kan slappe af med familien. 

Bolderslev Pizza & Grill er beliggende i udkanten af Bolderslev by og er derfor nem at kommer til og fra når du enten spiser i restauranten eller henter take away. Der er parkering lige ved døren, så vi lover, at maden stadig er varm når du kommer hjem med den.  

Det vil desuden være oplagt at besøge restauranten når du er på farten og skal have energidepoterne fyldt op. Restauranten er nemlig beliggende lige ud til hovedvej 179 mellem Padborg og den smukke gamle by Ribe.  

Bolderslev er en mindre landsby mellem Aabenraa, Tinglev og Rødekro. Men en aktiv landsby med skole, Grill og masser af fritidsaktiviteter som skaber et godt sammenhold. Byens største arbejdsplads er Kohberg, som leverer brød og bagværk til hele landet.  

Er du historie interesseret, har området omkring Bolderslev en del af byde på, vi kan f.eks. nævne det gamle sønderjyske tingsted Urnehoved og syd for byen findes 18 gravhøje fra Oldtiden.