Er du på udkig efter skøn, velsmagende klassisk grill mad af høj kvalitet, så er Boulevard Grillen i Randers det helt rigtige sted for dig. Boulevard Grillen er kendt og elsket af mange for deres gode mad og fantastiske service. Denne service og tilvalg af gode friske råvarer i høj kvalitet har bestemt været medvirkende til, at grillen har eksisteret i så mange år.  

På menuen finder du alle de klassiske grill retter, som alle elsker og forventer at se hos en grill. Vi kan kort nævne: Burger, pølser, pita, fransk hotdogs, almindelig hotdog, sandwich, pommes frittes og naturligvis de nærmest uundgåelige nuggets som alle børn elsker.  

Hos Boulevard Grillen er en burger ikke bare en burger. Her kan du forvente en burger med 100% oksekød og generelt en høj kvalitet af råvarer. Kort sagt en burger, som smager fantastisk og mætter! 

Det samme er naturligvis også gældende for de lækre sandwich, som laves og serveres hos Boulevard Grillen. Disse er lagt sammen af friske råvarer og brødet er naturligvis friskbagte. Du har til og med mulighed for at vælge om brødet skal være lyst eller mørkt, så her har du mulighed for at foretage et lidt sundere valg, selvom din take away er fra en grillbar.  

Alt i alt sætter Boulevard Grillen altid en ære i mad af høj kvalitet og glade kunder. Servicen er en selvfølge og derfor er det naturligvis også muligt at få maden bragt ud. For Boulevard Grillen er målet glade og mætte kunder, som også næste gang med glæde bestiller take away hos dem.  

Boulevard Grillen er placeret centralt i Randers på adressen, Nørre Boulevard 71, 8900 Randers. En god og central placering som f.eks. ligger tæt på Randers Statsskole, Randers realskole, Hobrovejens skole og Værket Randers. Der er parkering lige ved restauranten men Boulevard Grillen levere som skrevet også gerne din take away direkte hjem til dig.  

Du bestiller nemt den mad du ønsker via den mobilvenlige bestillingsside lige her. Velbekomme.