Her har vi en super samarbejdspartner, som helt sikkert kan levere en glad aften med vennerne, eller i hvert fald grundlaget for det! 

For hos Byens Burger & Cafe i Vejle kan du både bestiller en af de super lækre burgere eller en hele burger menu – Burger, drikkevare og pomfritter – men du kan også bestille en partypakke! Ja, du læste rigtigt, en partypakke! En pakke, som med sit indhold vil sætte gang i en hver fest.  

Partypakken indeholder forskellige drikkevarer, om f.eks. Jack Daniels, Smirnoff Vodka og Redbull, naturligvis inklusiv isterninger og to poser valgfrie chips. I er naturligvis velkomne til at bestille så mange partypakker som I har brug for. Dog skal vi lige huske at sige, at I skal være over 18 år for at bestille alkohol.  

Så Byens Burger & Cafe er helt sikkert det oplagte sted at bestille take away fra til en festlig aften med venner, kolleger eller andre skønne mennesker.  

Er det ikke lige burgere selskabet ønsker, så kan I nemt bestille partypakker her fra Byens Burger & Café og maden fra en af vore andre fantastiske samarbejdspartnere i Vejle. Vi har f.eks. også skønne restauranter som laver Italiensk mad, Indisk mad, pizza, Premium og gourmet retter, veganske rettervegetarmadkinesisk mad, vietnamesisk mad, sushi og japansk mad.... Ja, Vejle kan virkelig byde på retter fra store dele af verden!  

Vejle er fantastisk by i en rivende udvikling, byen er efterhånden kendt for mange smukke bygninger, særligt ved havnefronten. Vi kan f.eks. nævne Bølgehusene og Fjordenhus. Vejle er desuden en aktiv studie by med uddannelsessteder som f.eks. Campus Vejle, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Syddansk Erhvervsskole og naturligvis Vejle Tekniske gymnasium.