Hvorfor ikke prøve

Café Egstrand i Vejle er stedet for dig, som elsker frisklavet cafémad! Her går de ikke på kompromis med kvaliteten og de får derfor frisk frugt og grønt leveret hver dag.  

Den hyggelige café er beliggende lige ud til en af de hyggelige gågader i Vejle midtby. Så caféen er oplagt til en lille pause på shopping turen. Men de laver også meget gerne maden klar som take away mad. Du bestiller nemt her på siden og så kan du afhente maden i caféen på det aftalte tidspunkt. 

På menuen hos Café Egstrand finder du alt hvad du kan forestille dig af lækker frisklavet café mad. De har f.eks. Bagels, salater, wraps, nachos, kage og pandekager på den omfattende menu. Til et hyggeligt måltid hører naturligvis forfriskende drikkevarer. Hos Café Egstrand kan du vælge mellem mange forskellige typer af skønne drikkevarer som f.eks. smoothies, milkshakes og sodavand.  

Café Egstrand ønsker, at maden er så autentisk som mulig, og derfor er alle bagels lavet i originale sunde brød. Alle råvarer der skal anvendes til de enkelte bagels varianter, er derfor også nøje udvalgt af friske råvarer. Når du bestiller din bagel, kan du vælge mellem fire forskellige slags brød - Chili-Cheddar, lyst, groft og fuldkorn. Dette giver dig mulighed for at sammensætte din bagel, præcist som du ønsker det.  

På menuen finder du også forskellige slags salater. Alla salater laves først i det øjeblik ordren tikker ind. Det sikrer dig en altid optimal smagsoplevelse. Når du bestiller en salat, får du en valgfri dressing til samt et godt stykke brød. Dette gør at en salat faktisk fint kan gøre det ud for et lille let måltid.  

Det er ikke kun salaterne der er frisklavede hos Café Egstrand det er de lækre fyldige smoothies også. Café Egstrand får dagligt friske forsyninger af frugt og grønt, så her kan du forvente kvalitet og få dine forventninger indfriet. Dette er også en af grundene til, at caféen har så mange stamkunder, som gladeligt enten besøger caféen igen og igen eller bestiller mad fra caféen via siden her. 

Café Egstrand er som sagt beliggende centralt i Vejle på Vejle gågade med gode shopping muligheder i nærheden. Fra caféen er der ikke langt til Kulturmuseet Spindehallerne, Økolariet og Vejle kunstmuseum.