Hos en af vore samarbejdspartnere i Aabenraa finder du et hav af spændende retter fra flere lande – Restauranten er Café Pizza Planet midt i byen. Du er velkommen i den hyggelige restaurant hvor de glade og engagerede medarbejdere står klar til at give dig en fantastisk aften, men du er også meget velkommen til at bestille de spændende retter som takeaway her på siden.  

Restauranten har åbent alle dage fra kl. 16.00 - 20.30, så uanset om I ønsker tidlig eller sen aftensmad, så står de klar til at hjælpe jer. De hjælper også meget gerne med at levere maden hjem til jer efter I har bestilt den på den mobilvenlige side, som du befinder dig på lige nu. Ved at bestille maden via siden her, slipper du for unødig ventetid og du sikrer, at maden er klar til den tid, som passer bedst i dine planer. Send din bestilling med det samme, så vil den straks indgå i restaurantens planlægning.  

Retterne ud kan vælge imellem hos Café Pizza Planet er spændende retter fra flere lande. Retter som supplerer hinanden godt og som både passer til de modige og de lidt mere forsigtige som ønsker klassiske, kendte takeaway retter. Du finder f.eks. klassiske flade pizzaer, gode mættende calzone pizzaer, lækre gourmet pizza, hjemmelavet pitabrød, sprøde nachos og milde børneretter. Alle retter er naturligvis lavet af friske og velsmagende råvarer, for restauranten ønsker det allerbedste for deres kunder. Det skal være en stor smagsoplevelse at bestille mad fra Café Pizza Planet.  

Så vi byder velkommen hos Café Pizza Planet i Aabenraa og EatMore. Du finder restauranten centralt i Aabenraa lige uden for gågaden og derfor med parkering lige udenf for restauranten. I nærheden af restauranten finder du den store flotte Sct. Nicolai Kirke og det lille hyggelige Søfartsmuseum samt kunstmuseet Brundlund Slot. I og uden for Aabenraa er der masser af oplevelser, som du sagtens kan bruge en dag eller to på at udforske. I december måned vil det være oplagt at besøge Aabenraa og støtte den gode sag “Julehjertebyen”, som er med til at afskaffe den fattige jul i Aabenraa. I løbet af sommerhalvåret er et besøg i High Park Sønderjylland få minutters kørsel nord for Aabenraa et oplagt mål for en dag i det fri. Vi lover dig, at det er en oplevelse som både udfordrer hoved og krop.