Centrum Steakhouse i Vojens er den rette take away leverandør for dig, som sætter stor pris på take away mad af høj kvalitet. Hos Centrum Steakhouse møder du kun passionerede, engagerede og serviceminde medarbejdere, som hver dag gør deres allerbedste for at give dig en fuldendt oplevelse og det gælder både når du spiser i restauranten, men bestemt også når du bestiller take away via vores mobilvenlige side lige her.  

Hos Centrum Steakhouse er der ingen forskel, her serveres kun mad tilberedt med friske råvarer af høj kvalitet og det kan naturligvis smages på maden. Derfor er Centrum Steakhouse bestemt en af de restauranter, som vi gerne anbefaler vore kunder at bestille take away mad fra.  

På menuen hos Centrum Steakhouse finder du bl.a. retter som pizzagrillmadpasta retter og steaks. Men du funder også spændende retter fra Mexico og Indien. Kort sagt et meget varieret udvalg, som gør det nemt at finde mad til hele selskabet. Er udvalget så stort, at det kan være svært at vælge, så fortvivl ikke. Det er supernemt at bestille take away via siden her, så I skal være så hjerteligt velkomne til at bestille take away igen en anden gang. 

Du finder Centrum Steakhouse på adressen Vestergade 8, 6500 Vojens. Hvilket vil sige stort set lige midt i den sønderjyske stationsby Vojens. Fra Vojens er der kun kort afstand til Haderslev, så Centrum Steakhouse er bestemt også en oplagt mulighed til vore kunder i Haderslev, som ønsker take away af høj kvalitet.  

Vojens er kendt for deres Gymnastik og idræts efterskole og Skøjtehallen Frøs Arena som er hjemsted for SønderjyskE’s ishockey hold.