Godt placeret midt i smukke Ribe by, finder du City Pizza & Grillbar. Hos denne fantastiske samarbejdspartner finder du et kæmpe menukort med langt flere spændende retter end du ser mange andre steder. Derfor er vi her hos EatMore overbeviste om, at du nemt finder mad til alle dem du er sammen med, her hos City Pizza & Grillbar.  

Så City Pizza & Grillbar er din helt sikkert din redning på travle hverdage og i weekenderne hvor der skal hygges lidt ekstra med dem du holder af.  

På menuen finder du f.eks. retter som: Special pizza, salat pizza, mexicansk pizza, indbagt pizza og oste pizza. Men fortvivl ikke, hvis du selv, eller en anden i selskabet er mere til andre klassiske takeaway retter, for hos City Pizza & Grillbar finder du også retter som klassiske grillretter, shawarma retter, hjemmelavede pitabrød og sandwich, forskellige salater, sprøde pommes frites og et stort udvalg af burgere. Her er virkelig mange skønne retter at vælge imellem.  

Hvilken ret det skal være i dag, er helt op til dig. Uanset hvilken ret du vælger, så ved vi, at restauranten sætter en stor ære i kvalitet, orden og service. Derfor vil det altid være mad lavet af friske råvarer, som du får når du bestiller mad hos City Pizza & Grillbar i Ribe. Vil du gerne se andres bedømmelser af restauranten, kan du se alle de fine og offentlige bedømmelser her på siden. Du er også meget velkommen til selv at skrive din egen anmeldelse efter du har fået mad fra denne fantastiske restaurant. De offentligt tilgængelige bedømmelser bruges både af andre kunder når de vælger restaurant, men de bruges også af restauranten så de kan se hvilken retning deres kunder ønsker, at restauranten udvikler sig i.  

City Pizza & Grillbar er beliggende midt i Ribe og er et oplagt valg af restaurant, hvis I f.eks. har taget et par dage ud af kalenderen og ønsker, at se Danmarks ældste by, Ribe. I kan f.eks. overnatte på Ribe camping eller i Ribe by ferie. Der er masser af seværdigheder at se på i Ribe, så et par fridage er hurtigt væk. En tur i Nationalpark vadehavet, en tur til Mandø, en tur på Ribe Vikingemuseum og et smut op i Ribe domkirke eller et besøg på Ribe vikingecenter kan helt sikkert anbefales.

Har du selv en restaurant som du overvejer at få med her på vores bestillingsside? Så tøv ikke med at kontakte os via siden her, så kan vi sammen se på mulighederne.