Hvorfor ikke prøve

Hos City Burger i Herning møder du supersøde og engagerede medarbejder som går op i deres arbejde og serverer alle retter med et smil. De kender alt til travle dage hvor timerne er for få, så de hjælper dig gerne med en nem og lækker frokost på farten og med aftensmad til hele familien.  

Restauranten har åben fra kl. 11 hver dag, så den er et oplagt valg hvis du har glemt madpakken eller ikke haft tid til at smøre den fordi du også skulle have resten af familien og deres madpakker klar i morges. Oplagte rette til frokost kunne være: Durum ruller, en burger og salat.  

Men restauranten står også meget gerne klar med take away mad til hele familien om aftenen. I finder hele menuen her på siden hvor I også nemt bestiller maden. Til aftensmad vil vi forslå en af de lækre pizzavarianter, en god omgang bruger til alle, en af de velsmagende grill retter eller en af restaurantens mange specialiteter, som du kan se mere om her på menuen.  

Selv hvis det bliver meget sent aftensmad i da, kan I bestille mad hos City Burger i Herning, for de har åbent helt til midnat.  

City Burger er beliggende i udkanten af Herning. En placering, som gør det nemt at afhente den bestilte take away. En super placering set i forhold til byerne Snejbjerg og Tjørring. Men også en super placering for alle på vej mod nord eller syd gennem Herning, og som trænger til et lille pitstop.  

Det kunne også tænkes, at du har været på messe hele dagen i Messecenter Herning og trænger til at få fyldt maven inden du kører hjem af igen. Her vil det også være oplagt at besøge City Burger, da den kun er placeret få km fra Messecentret.  

Men Herning er også en skøn by at besøge, når du ønsker at shoppe. I midtbyen finder du hyggelige gågader med mange specialbutikker og i Herningcentret kan du handler i alt slags vejer uden. Ønsker I naturoplevelser, skal I lidt uden for Herning og f.eks. kigge på Deep Forest artland projektet eller besøg en af de mange skønne naturlegepladser omkring Herning. Slut så en aktiv dag af med take away fra City Burger og alle mand er mætte og trætte klar til endnu en dag med oplevelser.