Hos vores gode samarbejdspartner Danitello Pizza yderst centralt i Aalborg finder du et hav af velsmagende retter, som også egner sig fantastisk til take away. Se menuen igennem og bestil nemt via vores mobilvenlige bestillingsside her.  

Vi kender alle de dage hvor man bare trænger til god og velsmagende take away, eller de dage hvor tiden bare er løbet fra en og aftensmaden bare skal være klar på kort tid for at I kan nå det hele. De dage står medarbejderne hos Danitello Pizza klar til at hjælpe dig. Og de nyder at være med til at gøre din hverdag nemmere!  

Så hvad venter du på? Bestil aftenens take away her på siden og indhent tidsplanen igen. Oven i det, så ved vi, at alle bliver glade når de ser, at menuen i dag står på take away fra Danitello Pizza. 

Menuen hos Danitello Pizza er så varieret, at du nemt finder mad til hele familien. Du kan f.eks. vælge imellem mange slags pizzaburgergrillmad, pitabrød, salater og forskellige bokse med kylling og kebab. Dertil kommer naturligvis et godt udvalg i skønne drikkevarer, som vel nærmest er et must sammen med take away.  

Danitello Pizza er beliggende tæt op Aalborg gågade og ikke mange meter er fra havnenfronten. Aalborg er en fantastisk by med et rigt studieliv. Her finder du f.eks. Aalborg Handelsskole, Aalborg katedralskole, UCN Aalborg og Aalbrg universitet.  

Men Aalborg er også en spændende by at besøg som turist. Her kan vi f.eks. anbefale at se nærmere på Aalborg Zoo, Utzon centret og Klatrepark Aalborg. Kort sagt en by, som har noget til alle aldre.