Er du på udkig efter ny og spændende take away mad? Så skal du bestemt se nærmere på disse retter fra det indiske køkken, som du finder hos DK-Catering i Hillerød.  

Det indiske køkken er et yderst spændende køkken med en smuk afstemt sammensætning af farver, smage og krydderier. Smukke retter med masser af smag som virkelig sætter smagsløgene på arbejde på den gode måde! Med en historie som rækker mere end 8000 år tilbage i tiden og et land som stækker sig over virkeligt store landområder, er der masser af retter og traditioner at vælge imellem. Nogle retter er egnsretter mens andre nærmest er blevet nationale retter. Hos DK-Catering finder du lidt af begge dele, så hele Indien er repræsenteret. 

På menuen hos DK-Catering finder du f.eks. følgende klassiske retter på menuen: Samosa, Mango Lassi, Butter Chicke og Biryani, men du finder også mange andre yderst spændende, og velsmagende retter. Du kan vælge selv at sammensætte din menu ved at vælge en forret, en hovedret og en dessert blandt mulighederne i menuen her på siden, så får du præcist de retter, som du bedst kan lide eller finder mest spændende.  

Er I 10 personer eller flere, har I også mulighed for at bestille en af de spændende specialmenuer, som restauranten har smukt sammensat efter deres erfaringer og traditioner. En fuldstændig og komplet smagsoplevelse, som der helt sikkert vil blive talt om ved middagsbordet. Når du vælger at bestille take away som gæstemad får du mere tid til at være sammen med dine gæster og få talt om alt de I ikke har fået talt om længe. Samtidig er vi her hos EatMore sikre på, at en menu som denne vil falde i god jord hos alle og skabe nye standarder for gæstemad til en overkommelig pris. Så glæd dine venner, familie, kolleger eller andre og bestil take away hos DK-Catering allerede i dag.  

Var det alligevel ikke indisk det skulle være i dag, så har vi heldigvis også mange andre skønne samarbejdspartnere i Hillerød og omegn. Vi har f.eks. skønne samarbejdspartnere med vegetarisk mad. Du finder alle køkken typer lige her. Og du søger nemt på by lige her.  

I nærheden af Hillerød er det oplagt at besøge Hillerød Bymuseum og Esters Have i Hillerød. Men generelt er der masser af muligheder for udflugter i Nordsjælland, du finder nemt en oversigt her på siden - Visit Nordsjælland.