Hvorfor ikke prøve

Donuts! Alle elsker bare de smukt dekorerede, bløde, velsmagende donuts! Derfor er vi super glade for at kunne præsentere vores samarbejde med Donut Store i Hillerød. Hos Donut Store i Hillerød finder du et godt og smukt udvalg i frisklavede og super velsmagende donuts.  

Skal det gå ekstra hurtigt med afhentning, kan du her på siden bestille det ønskede antal donuts og så nøjes med at vælge varianterne i butikken. Så er betaling og det hele klar og du er hurtigt ude af døren igen. Dette er også en oplagt mulighed hvis de halvstore børn keder sig og skal underholdes lidt. Betal online og sende de unge mennesker afsted efter donuts. En tjans som de helt sikkert gerne klarer. Imens kan du så nyde roen, slappe af og vente på levering af frisklavede donuts.  

Du kan naturligvis købe lige præcis det antal donuts du ønsker men stykprisen falder når du når 6 og 12 styks donuts. Og 6 styk er hurtigt væk hvis du skal prøve lidt af hvert, så hvorfor ikke bare gå efter de 12 med det samme... 

Er der egentlig nogen, som ved hvor donuts stammer fra? Ellers kan vi hjælpe jer lidt på vej. Hos EatMore synes vi nemlig det er sjovt at kende madens historie.  

Rigtig mange mennesker tror, at donuts er en amerikansk opfindelse. Det er dog ikke 100% rigtigt, så lad og lige se nærmer på det. Ideen med at putte en kugle dej i friture eller fedt og lade den koge, har været anvende i forskellige varianter verden over i utroligt mange år. Det som mest minde om vores nutidige donuts, stammer fra Østeuropa. Og hvordan kom den ret så lige til USA? Ja, det skete faktisk allerede i 1800’tallet hvor mange europæere immigrerede til USA og tog mange af deres traditioner med sig. I starten lignede det vi i dag kender som donuts mere den tyske berliner. Man havde dog lidt problemer med at få dejen i midten nok bagt når ydersiden var fin og færdig. Derfor fandt man på at komme marmelade og andet færdig tilberedt i midten af dejen, f.eks. marmelade.  

Sådan var det lige indtil den dag, hvor skibskaptajn Gregory Hansen fandt på at lave hul i midten af dejen, så overfladearealet blev større og dejen dermed mere ensartet bagt. Dette sket helt tilbage i 1847. Og denne fantastiske ide var så med til at skabe den donut vi kender i dag. Nok er de blevet forfinede med pynt og så videre, men de er faktisk en spise man har kendt i mange år. En spise, som vi gerne nyder med gode venner i hyggeligt selskab eller en aften foran tv’et der hjemme med familien.  

Bestil dine donuts som take away her på siden og vælg så dine ønskede varianter i Donut Store midt i Hillerød. Så er vi helt sikre på, at du får en fantastisk eftermiddag eller aften. 

Hillerød er en skøn by centralt beliggende i Nordsjælland. Her kommer du nemt til og fra, enten med bil, bus eller S-tog via Hillerød station. Hillerød er en yderst aktiv by med en skøn bymidte og det populære Frederiksborg center. Men Hillerød er mere end bare shopping, her er også Bibliotek, Teknisk skole og ikke at forglemme Frederiksborg Slot. Men Hillerød er også en by til afslapning og hygge, se f.eks. nærmere på områderne Indelukket og Badstuen, Barokhaven og slotshaven ved Frederiksborg slot, Bøllemosen og tirsdagsskoven. Ønsker du at besøge skønne Hillerød i længere tid, vil vi her hos EatMore anbefale dig et visit hos enten Hillerød camping, Danhostel Hillerød eller Hotel Hillerød. Velkommen til Hillerød og Donut Store Hillerød.