Er du på udkig efter take away med fokus på kvalitet og økologi? Så synes vi bestemt her hos EatMore, at du skal se nærmere på menuen hos EP's Takeaway i København .  

Hos EP's Takeaway finder du nemlig et lækket udvalg af take away fra det amerikanske og det indiske køkken. Spændende køkkener og lande med retter som falder i alles smag. 

Til god mad hører også ofte lækre drikkevarer. Også dette har EP's Takeaway en holdning til og helt styr på. Hos EP's Takeaway finder du et fint udvalg i økologiske sodavand, forskellige øl og lidt forskellige slags vin. Så her er virkeligt grundlag for en god, velsmagende, komplet middag som take away.  

Fra den indiske menu vil vi gerne fremhæve et par retter. Prøv f.eks. Dal with Paratha, Couscous Royale, E. P’s Jamaican Jerk Pulled Mushrooms og E. P’s Chimichangas. Skønne velsmagende retter fra Indien fyldt med masser af traditioner og naturligvis kun friske råvarer. Men tag et kig på menukortet og lad dig inspirere, der er mange skønne retter at vælge imellem.  

Uanset hvilken køkkentype og hvilket land du vælger maden fra, ved vi at der hos EP’s takeaway er tænkt over tingene. Her serveres mad med holdning og derfor er manden naturligvis tilberedt af friske råvarer og for en stor dels vedkommende også økologiske råvarer.  

Velkommen hos EP's Takeaway og EatMore.