Hos Esbjerg Pizzeria & Restaurant ”Pan Pizza” Esbjerg i Esbjerg, står de hver dag, alle ugens dage, klar til at hjælper dig med nem aftensmad til hele familien eller en god og mættende frokost på de travle dage på arbejdet.  

Der er et stort udvalg på menuen, så du finder helt sikkert nemt take away som også lige falder i din smag i dag. Du kan f.eks. vælge mellem et stort udvalg af pizzaer, både de klassiske men også de indbagte pizzaer, mange klassiske grill retter, forskellige salater og naturligvis er der også flere forskellige burgere at vælge imellem.  

Til en god gang take away hører naturligvis også drikkevarer. På menuen har Esbjerg Pizzeria & Restaurant altid følgende drikkevarer: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Faxe Kondi, Fanta, Cocio, Kildevand og Redbull.  

Med dette udvalg føler vi os sikre på, at Esbjerg Pizza & Restaurant nemt kan hjælpe dig med, bare en gang imellem at gøre din travle hverdag lidt nemmere. Se menuen igennem her på siden og bestil nemt den take away du ønsker i dag, så sørger restauranten for resten. Har du kun mobilen ved hånden? Ingen problem, vores side er mobilvenlig, så det er supernemt at bestille take away, selv fra mobilen.  

Esbjerg Pizza & Grill gør’ hver dag deres allerbedste for at give alle kunder en super smagsoplevelse.  

Restauranten er beliggende tæt på Esbjerg station og gågade. Der er desuden ikke langt til Broen Shopping, Tobakken, Esbjerg museum samt Kultur- og fritidshuset i Esbjerg. Kort sagt, der er gode muligheder for et nyde en hel dag i Esbjerg og slutte dage af med take away fra Esbjerg Pizza & Grill.