Hvorfor ikke prøve

Hos Hama Sushi Restaurant i Odense C  finder du helt sikkert det smukkeste udvalg af lækker og velsmagende sushi i Odense C. Her finder du engagerede medarbejdere, som hver dag møder ind med stor arbejdsglæde, godt humør og klar til at servicere dig på bedste vis. 

På menuen hos Hama Sushi Restaurant finder du alle de kendte varianter af sushi, som Nigiri, Sashimi, Hosomaki, Uramaki, Kaburimaki og Futomaki. Men du funder også flere varianter af de velsmagende japanske Sticks. Til menuerne kan du vælge mellem flere japanske øl. Kort sagt, hos Hama Sushi Restaurant kan du bestille et komplet og velsmagende japansk måltid som take away. Vores bestillingside er til og med mobilvenlig, så du bestiller nemt din take away også selvom du kun har din mobil ved hånden. 

Restauranten er beliggende centralt i H. C. Andersens skønne by, Odense. Faktisk så centralt, at den er placeret på den smukke gågade i Odense, men stadig med kort afstand til parkering, så afhentning af take away er super nemt. Ønsker du levering, så klarer restauranten også med glæde dette. Se mere om mulighederne her på siden og vælge så den leveringsform du ønsker, når du bestiller din take away mad. Læn dig så tilbage og glæd dig til fantastisk smuk og velsmagende mad fra det japanske køkken

Er du på besøg i Odense, vil vi bestemt anbefale dig enten et besøg hos Hama Sushi Restaurant eller at bestille mad der fra efter en travl dag med sightseeing. Det kunne f.eks. være H. C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo, Den Fynske Landsby eller Brandts – Museum for visuel kunst og kultur

Men husk, vi har også mange andre samarbejdspartener i Odense, så vi kan også nemt hjælpe dig med pizza, grill, amerikansk, tyrkisk, indisk og vietnamesisk mad. Se alle vores restauranter her på siden og vælg så den mad, som du har allermest lyst til i dag.