Hos vores fantastiske samarbejdspartner Hviding Pizza i Egebæk-Hviding, lige syd for Ribe kan du næsten bestille alt det du kan forestille dig af take away mad! Ja, vi overdriver ikke! Her finder du et kæmpe udvalg der gør, at restauranten også har mange stamkunder fra Ribe by ca. 6 km væk.  

Der er god plads i restauranten og parkering lige ved døren, så I er meget velkomne til at spise i restauranten. Men ejerne af Hviding Pizza kender godt til travle dage, så de forstår til fulde såfremt I ønsker, de skønne take away retter pakket så I kan tage dem med på farten eller hjem og spise i rolige og vante rammer. Dette er også grunden til, at du finder restaurantens komplette menukort som take away menu. Ingen skal snydes fordi de ønsker at spise hjemme eller andre hyggelige steder.  

Du finder blandet andet retter fra lande som: Italien, Danmark , Mexico og Thailand. Du kan vælge imellem pizza, pasta, burger, frikadeller, bøf, sandwich, durumruller, grill retter, hvidløgsbrød og meget, meget mere! 

Se den flotte menu igennem her på siden og bestil så nemt de ønskede retter. Siden er mobilvenlig, så du behøves ikke andet end din mobil ved hånden for at kunne fuldføre en bestilling. Når det er gjort, er der kun tilbage at vente på, at klokken når det tidspunkt som du har bestilt maden til. Medarbejderne er super servicemindede, så de har altid maden klar til det aftalt tidspunkt, så I kan komme videre med jeres planer.  

Som en ekstra service til deres kunder, har restauranten valgt at lave flere retter som “byg-selv”. Større grad af medbestemmelse finder du vel næppe. Her kan du bygge din pizza og din pastaret helt som du ønsker den skal være. En fantastisk service, specielt hvis der skulle være lidt kræsne børn i familie.... (Ja ja, vi kender det godt, vi har selv børn).  

Restauranten er beliggende ca. 6 km syd for Ribe og er et oplagt valg af restaurant, hvis I f.eks. er på et par afslappede dage på Ribe camping eller i Ribe by ferie. Der er masser at se på i Ribe, så et par dage er hurtigt væk. Vi kan f.eks. anbefale en tur i Nationalpark vadehavet, en tur til Mandø, nogle hyggelige timer på Ribe Vikingemuseum, nyd udsigten fra Ribe domkirke eller besøg Ribe vikingecenter