Hjerteligt velkommen hos en af vore fantastiske samarbejdspartnere i Rødovre - Indian Curry på Islevbrovej 25. Her venter der dig en autentisk oplevelse med en fantastisk smag fra det indiske køkken. Alle medarbejdere hos India Curry brænder for god service og fantastisk mad med masser af smag og autensitet. Kort sagt, en oplevelse du ikke må snyde dig selv for.  

Menukortet er meget overskueligt opdelt, så det er lynhurtigt at bestille den ønskede take away via siden her, som til og med er mobilvenlig. Ja, vi mener det, når vi siger, at det skal være nemt at bestille take away her hos EatMore.  

På menuen finder du både indiske forretter, indiske hovedretter, indisk tilbehør og indisk brød. Men du finder også vegetarretter, kongerejer, fisk, pastaretter, salat, pitabrød, lidt særlige retter til børnene og lidt forskellige andre tilbehørs retter. Så her er virkelig noget at vælge imellem.  

Skal vi fremhæve nogle af de supervelsmagende indiske retter, kunne det f.eks. være: Tikka Masala, Mughlai, Tandoori Chicken og Keema Palak. Dertil kunne vi nævne lidt af det spændende indiske tilbehør som f.eks. mangochutney, mynte chutney, naan og chapati, som er et særligt indisk brød.  

Har du behov for drikkevarer til maden, vil vi anbefale dig, at bestille en Mango Lassi eller en mango juice. Men på menuen finder du naturligvis også de helt klassiske sodavand som Coca-Cola, Fanta og Sprite.  

Kort sagt Indian Curry giver dig alle muligheder for en hyggelig aften med familie og venner. Bestil nemt den ønskede take away her på siden og lad Indian Curry klare resten, mens du får talt og hygget med din familie eller dine venner. Restauranten leverer gerne maden direkte hjem til dig.  

Restauranten er beliggende tæt på Islev torv, Islev skole og tæt på motorring 3, ved København, så det er nemt at komme til og fra restauranten og der er parkering lige ved døren. Islev ligger lige midt mellem Herlev, Husum, Ejby og Rødovre og ikke ret langt fra København centrum.  

Velkommen hos EatMore og Indian Curry i Rødovre.