Ønsker du spændende indiske og pakistanske retter til aften, så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Indian Mihra Punjabi i Brabrand ved Århus er de nemlig specialister i disse rette og du kan forvente en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.  

Restauranten serverer en lang række velsmagende og lækre vegetarretter fra de indiske og pakistanske køkkener. Mange retter er med forskellige slags kød og ris, men en del er også oplagte vegetarretter, så her finder i nemt spændende mad til alle.  

Prøv for eksempel den spændende ret Chana Daal Palak med ris eller vegetarretten med ris og karry. Hos Indian Mihra Punjabi kan du også nemt vælge et af de spændende naan brød som tilbehør. Vi kan anbefale varianten med hvidløg.  

Ja, menuen her rummer alt fra spændende forretter til smukke og velsmagende desserter. Lige kort nogle af forretterne som inspiration: Samosa, gol gappa, cholay bathoray, kachodi, papadam eller bondi rayta. Iblandt hovedretterne kan du vælge mellem mange forskellige spændende retter med enten kylling, lam eller som nævnt, vegetar retter. Med alle disse muligheder finder i nemt spændende aftensmad til alle.  

En spændende restaurant, som vi klart vil anbefale at hente takeaway mad fra. Var det alligevel ikke indisk eller pakistansk det skulle være i dag, så husk, at vi her hos EatMore har et godt samarbejde med mange forskellige restauranter, så du finder også nemt restauranter med Sushi, amerikansk, fisk, donuts eller smørrebrød i nærheden af Brabrand og Århus. Se alle muligheder her.  

Indian Mihra Punjab er beliggende midt mellem bydelene Gellerup, Åbyhøj, Brendstrup, Tilst og Brabrand.  

Blev du inspireret til at indlemme din egen restaurant som en del af EatMore familien? Så tøv ikke med at kontakte os via siden her