Hvorfor ikke prøve

Hos Istanbul Pizza Kebab & Grill i Horsens finder du et stort udvalg i lækker take away mad. Specielt alle deres velsmagende varianter af pizza fylder en del på menukortet. Så uanset om det kun er den lille sult der har meldt sig eller om du skal finde mad til hele familien med mange forskellige smagsløg, så kan de nemt hjælpe dig hos Istanbul Pizza.  

Lad os starte med en kort gennemgang af de forskellige pizzavarianter. Du kan f.eks. bestille en af de sprøde italienske pizzaer med forskellige slags kød, friske grøntsager, pizzasauce og ost. Eller prøv en variant med ostekant, dobbeltbund eller hvad med en deep pan pizza eller salat pizza? Ja, hos Istanbul Pizza har du virkelig mange muligheder for at tilpasse pizzaen, så det bliver præcist som du ønsker det. Alle ændringer og tilføjelser foretages nemt i vores bestillingssystem her på siden. Det minimerer risikoen for misforståelser så vi er sikre på, at din mad bliver præcist som du ønsker den skal være. 

Mangler du inspiration til dagens menu? Så prøv f.eks. den kurdiske pizza med ost, kebab, salat og dressing. Den er blevet et hit hos mange kan vi se her hos EatMore.  

Til børnene i familien finder du et godt udvalg af lækre små pizzaer, som lige passer i størrelsen til de minde børn. Pizzaer, som er toppet med alt de ingredienser, som børn elsker mest. Med take away mad fra Istanbul Pizza får du hurtigt trætte og sure miner vendt til mætte mave og glade smil, så bestil din take away mad her på siden nu.  

Af andre rette på menuen hos Istanbul Pizza kan vi nævne pitabrød, ruller, kebab, pommes frittes, hjemmelavede burger, klassisk grillmad, forskellige ris retter, flere slags salat, pasta, forskellige sandwich, hvidløgsbrød og den skønneste lasagne.  

Bestil nemt din og din families take away mad online i dag lige her på vores mobilvenlige side! Ja, du behøver ikke en gang finde en tablet eller computer frem først. Vi har gjort det super ment for dig at forkæle familien lidt. 

Istanbul Pizza Kebab & Grill er beliggende Kattesund 7, 8700 Horsens stort set lige uden for gågaden i Horsens. Det vil sige, at restauranten er nem at komme til og fra når du skal besøge den eller hente take away mad. Tæt på restauranten finder du Sct. Ibs skole, Horsens Ny teater, Hulvej Privatskole og Horsens Kunstmuseum. Vi kan desuden anbefale dig at se nærmere på Fængslet i Horsens.