Hvorfor ikke prøve

Hos Just Burgers i Åbyhøj, den vestlige del af Århus, finder du et godt udvalg i lækker take away. Ja faktisk ønsker Just Burgers at være din foretrukne lokale leverandør af take away, så de har meget mere på menuen end burgere, som navnet ellers indikerer. 

På menuen finder du naturligvis de lækreste hjemmelavede burgere i mange varianter. Du kan f.eks. vælge mellem disse varianter: Hamburger, Cheese burger, mexicansk burger, jumboburger, falafelburger, vegetar burger, fiskeburger eller den ofte populære variant, kyllingeburgeren. Men du kunne også vælge at prøve en af de ligeledes hjemmelavede pita, som Just Burgers også er kendte for. Pitabrødene findes, som burgerne, også i flere varianter, så der er helt sikkert en variant til alle i familien. Vælg f.eks. imellem: Bøf, mexicansk, falafel og vegetar pita.  

Er der enkelte i familien, som ikke lige er til burgere eller pita, så fortvivl ikke! På menuen finder du nemlig også de evigt gangbare og altid populære grill retter som f.eks. ½ grill kylling med pomfritter, kyllingemix, kebabmix og flere forskellige slags pomfritter. Når Just Burgers siger, at de vil være den foretrukne lokale leverandør af take away mad, så mener de det, og det ses på menukortet.  

Alt mad laves med stor passion og naturligvis af friske råvarer. Kun på den måde kan Just Burgers stå inde for den mad de hver dag laver til mange glade kunder, som gerne vender tilbage igen næste gang de skal hente take away.  

Just Burgers er beliggende på Silkeborgvej 255 i 8230 Åbyhøj. Silkeborgvej er en af de store centrale indfaldsveje til Århus, så du kommer nemt til og fra restauranten. I nærheden finder du også Jyske Bank og Nordea Åbyhøj. Ønsker ud at nyde din take away som picnic kan vi anbefale Åbyhøj Parken eller de grønne områder omkring Århus å. Er du på en dagstur til Århus er der mange skønne seværdigheder at se. Vi kan f.eks. anbefale en tur i Den Gamle By, et besøg på ARoS, Tivoli Friheden eller Moesgaard museum for derefter at slutte dagen af med skøn mad hos Just Burgers inden turen igen går hjem ad. 

Velkommen hos EatMore og Just Burgers.