Er du på udkig efter fantastisk velsmagende grillmad eller en lækker burger med masser af fylde og smag? Så bestil din næste take away hos Kastet Grill og Burger i den smukke nordjyske by Aalborg. Kastet Grill og Burger har været i branchen siden 1999, så vi kan med garanti love, at de kan deres håndværk.  

På menuen hos Kastet Grill og Burger finder du: Stort udvalg i originale burgere med bøffer af 100% oksekød, flot udvalg i veggie burgere med masser af frisk grønt og andet spændende tilbehør alt efter variant. Derudover finder du også italienske sandwich, grillretter, pølser og forskellige små lækre tilbehørs retter. Kort sagt, her er rig mulighed for at mætte selv den mest sultne mave.  

Mange af retterne kan bestilles som færdige menuer med pommes frittes og en valgfri sodavand til. Så bliver det ikke nemmere at bestille take away mad. Af sodavand har Kastet Grill og Burger altid følgende varianter på lager: Coca-Cola, Faxe Kondi, Fanta, Pepsi Max, kildevand, Cocio og øl. 

Har du endnu ikke smagt maden fra Kastet Grill og Burger så vent ikke længere. Besøg restauranten eller bestil nemt take away mad via siden her, så lover vi, at Kastet Grill og Burger gør deres allerbedste for at lave skøn og velsmagende mad klar til dig til det ønskede tidspunkt.  

Kastet Grill og Burger er beliggende på Kastetvej 63, 9000 Aalborg, en adresse i Aalborg vestby tæt på Nordjysk Musikkonservatorium, Aalborg Sportshøjskole, Strandparken camping og Springeren, maritimt oplevelsescenter på Aalborg havn.