Hvorfor ikke prøve

Hos Kongens Pizza & Grill i Horsens står de skønne medarbejdere hver dag klar med smil og god service. Udvalget af take away er stort og vi er derfor helt sikre på, at der også er retter imellem som din familie kan lide.  

For ja, hvem har ikke prøvet, at arbejdet igen trak ud, og du ved bare, at det igen bliver en super travl eftermiddag med sultne og trætte børn samtidig med at aftensmaden skal laves. Giv dig selv en pause en gang imellem og bestil nemt mættende og velsmagende take away, som du lige kan hente på vej hjem fra arbejde eller få leveret lige ved døren.  

Du bestiller nemt de ønskede menuer her på vores mobilvenlige side, og så sørger Kongens Pizza & Grill for at have den bestilte mad klar til aftalt tid. Det bliver simpelthen ikke nemmere.  

Til og med finder du en meget varieret menu hos Kongens Pizza & Grill. Du kan f.eks. vælge imellem mange slags pizza, her under også en vegetarpizza, burgere, sandwich, grill retter, salat og lidt forskellige danske klassikere. Sidst men ikke mindst, har Kongens Pizza & Grill naturligvis også tænkt på børnene, og derfor finder du både børnepizza og andre børnemenuer på menukortet her.  

Medarbejderne hos Kongens Pizza & Grill elsker deres arbejder og glædes hver dag over de glade og tilfredse kunder. Servicen er høj og kvaliteten af maden bestemt lige så høj, så her hos EatMore kan vi kun anbefale dig at bestille take away fra Kongens Pizza & Grill i Horsens. Så bestil her på siden og læn dig så tilbage eller leg med dine børn til maden bliver leveret.  

Du finder restauranten midt i Horsens. Tæt på Horsens station, og ikke ret langt fra Horsens Byskole og Horsens HF & VUC. Ligeledes er der ikke langt til Horsens Ny Teater og gågade og det skønne butiksliv i Horsens.  

Velkommen hos Kongens Pizza & Grill samt EatMore.