La Pasta i Aabenraa er den helt rigtige restaurant for dig, som elsker Italien og den skønne mad fra støvlelandet mod syd. La Pasta sætter nemlig en stor ære i, at alle retter tilberedes så autentisk som muligt og naturligvis af friske råvarer. Så her får du en fantastisk og ægte smages oplevelse her gang. Og det gælder uanset om du spiser i den hyggelige restaurant, som naturligvis også er i Italiensk tema, eller om du vælger at bestille din mad som take away via siden her.  

De skønne, engagerede medarbejder står hver dag klar med smil og imødekommenhed. For dem er målet glade og mætte kunder hver gang en ret sendes ud af køkkenet. Glade og mætte kunder, som får en fantastisk og autentisk smagsoplevelse, som gør at de med glæde besøger restauranten igen. Medarbejderne skelner naturligvis ikke mellem de kunder som spiser i restauranten og dem der bestiller take away mad. Alt mad tilberedes og serveres i samme høje kvalitet. 

På menuen finder du skønne, ægte italienske pizzaer med sprød bund og masser af smag i det særligt udvalgte fyld, som lægges på hver pizza variant. Du finder alle de klassiske varianter som f.eks. Margherita, Salami og Prosciutto. Men du finder også den helt særlige La pasta pizza med napolisauce, hakket oksekød, løg, skinke, salami, champignon, pølser, oliven, grøn pepperoni, peberfrugt og ost. En variant, som vi her hos EatMore klart vil anbefale dig at prøve. 

Men du funder også et super flot udvalg i alle de kendte pastaretter fra Italien. Her kan vi f.eks. nævne, Spaghetti Bolognese, Spaghetti alla Carbonara og Tortellini al Gorgonzola. Kort sagt alt hvad hjertet begærer af skønne retter fra Italien. Så hvad venter du på? Bestil din take away nu og giv dig selv en lille pause fra de daglige pligter som aftensmad og opvask. 

Aabenraa er en skøn by på Sønderjyllands østkyst. Er du på besøg i byen, kan vi anbefale et visit hos Kunstmuseet Brundlund slot. Hvert år i december måned er byen desuden kendt for det sociale arrangement “Julehjertebyen” som helt klart også er et besøg værd. Lignende arrangementer findes ikke i Danmark. Julehjertebyen sørger for en god jul til de socialt udsatte familier i Aabenraa Kommune. Men Aabenraa har bestemt også noget at byde på, såfremt du mere er til oplevelser som giver adrenalin i kroppen. Her kan vi anbefale et besøg hos HighPark Sønderjylland, som er beliggende få km nord for Aabenraa

Aabenraa og resten af Sønderjylland er desuden kendt for ridesporten ringridning. I Aabenraa afholdes hver år den store amts ringriderfest. Desuden afholdes der årligt det store fælles dyrskue i Aabenraa. Begge arrangementer afholdes på den centrale Ringriderplads, som er beliggende midt i Aabenraa by med kort afstand til byens andre seværdigheder og handelsliv. Så uanset hvilken tid på året du besøger Aabenraa, er byen absolut et besøg værd. Er du til oplevelser i naturen, kan vi anbefale en skøn picnic i de smukke skove omkring Aabenraa. Men der er mange skønne steder i og omkring Aabenraa som f.eks. Åbæk skov og strand, Kongehøjen i Hjelmskov og sidst men ikke mindst kan vi anbefale en tur med skinnecykel gennem skoven som er ved at overtage et gammelt jernbanespor.