Lamars Pizza og Grill i Kolding er take away restauranten for dig, som har høje forventninger til take away mad. Her finder du et omfattende menukort med retter som f.eks. Pizza, durum, sandwichgrillretter, pita og friskbagt brød. Den største menu er dog pizza, for her finder du flere undergrupper som f.eks. Italiensk pizza, skinke pizza, kebab pizza, oksekødspizza, peperoni pizza, kyllingepizza og små pizzaer til børnene. Og så finder du naturligvis også et fint udvalg af drikkevarer, som vel nærmest er selvskrevet tilbehør til take away mad. Her kan vi f.eks. nævne Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Faxe kondi, kildevand og Cocio. Så hos Lamars har I nemt ved at finder og bestiller aftensmad til hele familien. 

En af grundene til, at restauranten er blevet så populær på deres take away er, at de altid anvender råvarer af høj kvalitet og udviser en service som du ikke ser lige mange andre steder. Er der f.eks. særlige behøv til en eller flere retter, så hjælper restauranten meget gerne med at tilpasse retten. Skriv det blot i kommentaren når du bestiller eller ring og forhør dig med restauranten.  

Medarbejderne hos Lamars Pizza og Grill er desuden kendte for deres fantastiske samarbejde og overskud. Et overskud og en glæde, som smitter af på vore fantastiske kunder når de afhenter take away mad i restauranten. Restauranten sætter desuden en ære i, at maden leveres til den aftalte tid, så du kan følge dine planer uden yderligere stress. Kort sagt en restaurant, som altid står klar til at hjælpe dig på de travle dage.  

Lamars Pizza og Grill er beliggende i den sydlige ende af Kolding gågade, men stadig med parkering lige bag restauranten, så du kan komme hurtigt hjem med din take away mad, såfremt du selv ønsker at afhente den. Ønsker du flere muligheder for shopping, vil vi anbefale dig et besøg i Kolding Storcenter. I Kolding midtby finder du desuden flere smukke seværdigheder. Se f.eks. nærmere på Koldinghus og Geografisk have.   

Kolding er en fantastisk studie by og Lamars Pizza og Grill er populær hos mange af de studerende fra bl.a. UC Syd Campus Kolding, IBC Kolding og IBA Erhvervsakademi Kolding.