Kom forbi Landevejens Pizza & Grill og smag en af deres klassiske velsmagende grill retter. Eller prøv en af de mange forskellige pizzaer, som de har på menukortet. Har du mod på noget nyt, så prøv den lokale specialitet, hvid pizza! Nysgerrig på at vide mere? Så se mere på siden her og blive klogere.  

Uanset hvad ud vælger, står Landevejens Pizza & Grill klar til at hjælpe dig med en omgang nem aftensmad efter en travl dag eller bare en dag hvor du trænger til at smække benene op og lade andre om den kedelig tjans – aftensmaden. Find og bestil nemt din mad her på siden.  

Som skrevet, finder du hos Landevejens Pizza & Grill i Rodskov ved Hornslet et stort udvalg i klassiske pizzaer og special pizzaer, men du finder også et stort udvalg i den mere klassiske grillmad, som f.eks. ½ grillkylling, nuggets, hotwings, kebabmix, pølsemix, hvidløgsbrød og Go Go Rolls. Go Go Rolls er en asiatisk specialitet - Sprød og fyldt med smag - Fyldt med kylling, kartofler og forskellige asiatiske krydderier, som giver en god stærk smag. Har du endnu ikke prøvet dem, vil vi her hos EatMore klart anbefale dig at prøve dem. 

Har du brug for drikkevarer til din mad, kan du nemt bestille dem sammen med din take away mad her på siden. Landevejens Pizza & Grill har altid Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi eller Squash klar og på køl.  

Der er åbent for afhentning af take away alle ugens dage mellem kl. 16.00 - 20.30. Restauranten ligger centralt i Rodskov og har parkering lige ved døren, så det er yderst nemt at afhente den bestilte take away mad.  

Rodskov er en skøn lille landsby på Djursland tæt på Hornslet og ca. 20 minutters kørsel fra Århus. Byen er kendt for sine lokale ildsjæle, som bl.a. er med til at drive Rodskov Forsamlingshus. Byen er beliggende i Region Midtjylland. Rodskov hører desuden til under Syddjurs Kommune. En skøn by at bosætte sig i eller blot besøge en dag du vil udforske lidt af skønne Danmark.  

Velkommen hos Landevejens Pizza & Grill.