Lazy Pizza i Varnæs ved Aabenraa er et pizzeria, som vi bestemt vil anbefale dig at hente take away mad fra. Se blot på alle de super flotte bedømmelser her på siden! Restauranten har næsten fem fulde stjerne og det vel at mærke med over 150 bedømmelser. Det er superflot og vidner om kvalitet og service ved alle ordrer. 

På menuen finder ud alle de kendte pizzatyper som italiensk pizza, salat pizza, indbagt pizza, børnepizzaer og faktisk også indtil flere vegetarpizzaer. Inden for hver grupper finder du de klassiske og kendte varianter som f.eks. Margaritha, Hawaii, Pinocchio og Bella. Kort sagt pizza til hver en smag.  

Men pizza er ikke det eneste som de har på menuen hos Lazy Pizza. Her finder du også retter som f.eks. durum, kebab/kylling-menu, lækre pita, forskellige pastaretter, friske salater, forskellige brugere, box menuer, grill retter, nachos m.m. Alle retter bestilles nemt via den mobilvenlige side lige her.  

Lazy Pizza er beliggende centralt i den lille hyggelige by Varnæs. Varnæs er beliggende på halvøen Sundeved mellem Aabenraa og Sønderborg. Lazy Pizza er utrolig populær og har bl.a. mange stamkunder fra de nærliggende byer som Bovrup, Felsted, Blans, Aabenraa, Svejrup, Tråsbøl, Over Blåkrog, Felstedskov, Tumbøl og Gråsten. Varnæs har egen skole, Varnæs Skole, kirke, Varnæs kirke, og den smukke kulturhuset “Den gyldne løve” som ligger smukt med udsigt over Aabenraa Fjord.  

Den nærmeste større byer er Aabenraa. Aabenraa er en hyggelig by i den østlige del af Sønderjylland. Byen er efterhånden landskendte for deres sociale engagement, specielt i december, hvor “Julehjertebyen” hvert år stilles op for at indsamle midler til byens socialt udsatte børnefamilier.  

Men Aabenraa er også kendt for det store sønderjyske ringridning og det årlige fællesdyrskue. Begge arrangementer afvikles på Dyrskuepladsen.