Lelo’s Pizzaria i Grenå er din lokale leverandør af fantastisk velsmagende take away mad. De har et stort og varieret udvalg af fantastiske take away retter i alle de klassiske kategorier. Her finder du spændende retter, som med garanti får dig til at lægge dem i kurven, når du ser menukortet igennem her på siden.  

Spændende mad som er lige til at bestille her på siden og så nyde dem sammen med familie og venner i hjemlige rammer. Her er alt fra klassisk pizza, indbagt pizza, halvindbagt pizza, deep pan pizza og børne pizza i fornuftige størrelser. Men du finder også retter som durum ruller, pitabrød, sandwich, salat, burgere, grillpasta og sidst men ikke mindst små lækkerier som er oplagte om lidt ekstra tilbehør.  

Det er muligt at spise i restauranten, men restauranten ved af erfaring, at mange ønsker take away, så det har de specialiseret sig i og kan derfor altid love skøn take away mad, som er klar til aftalt tid og leveres lun og klar i rigelige mængder. 

Du kan naturligvis også nemt bestille drikkevarer til din take away. Læg blot de ønskede drikkevarer i kurven sammen med den ønskede mad, så sørger Lelo’s for at dine drikkevarer bliver leveret sammen med maden.  

Lelo’s Pizzaria er for alle! Selv det kræsne barn eller den eksperimenterende voksen, for hos Lelo’s Pizzaria kan man sammensætte sin helt egen pizza med op til 5 forskellige toppings. Dette er også en oplagt mulighed for vegetaren eller dig som bare ikke kan få ost nok. Velkommen hos Lelo’s Pizzeria. 

Lelo’s Pizzaria er beliggende nærmest så centralt i Grenå som det kan blive, nemlig på en af de små hyggelige gågader. Men selvom placeringen er så central, er der parkering lige i nærheden. Restauranten er faktisk beliggende så centralt, at du nærmest inden for et stenkast der fra både finder Grenå station, Grenå Kirke, Grenå Frikirke og Grenå Turistkontor. Grenå er en hyggelig og aktiv by med både Grenaa gymnasium, Grenaa svømmehal, Vid Gymnasier og hhx Grenå og naturligvis Kattegatcentret.