Hvorfor ikke prøve

Hos Loubanis Bageri tæt på Gammel Køge Landevej i Hvidovre finder du spændende bagværk fra det arabiske og libanesiske køkken. Loubanis Bageri har åbent dagligt fra kl. 9.00-17.00 og har specialiseret sig i morgenmad, brunch og lækre frokostretter - OGSÅ som TAKE AWAY mad. Her er alle muligheder for en skøn start på dagen. Et helt særligt og unikt bageri i Hvidovre

Der er meget at vælge i mellem på menukortet, men hos EatMore vil vi lige nævne et par af de helt særlige retter fra det arabiske og libanesiske køkken. Første ret vi vil nævne, er Manaesh, som er et spænede arabiske morgenbrød, toppet med flere forskellige slags fyld. Vi kan vel nærmest beskrive det som noget lignende en mini pizza eller en focaccia. Næste ret vi vil fremhæve er: Msabaha, som er en variation af hummus. Denne ret er særligt populær i Syrien, Jordan og Libanon. Men alt i alt finder du hos Loubanis Bageri et stort udvalg af spændende retter, som særligt egner sig til brunch eller frokost. Vi kan lige kort remse nogle af retterne op fra menukortet: Fatteh, Foul ret, Zaater mix, Kafta, Shawarma og Mhamara. Men der er meget mere at vælge imellem, så se gerne menukortet igennem her på siden og bestil nemt og hurtigt dit næste måltid online. Mod et lille udbringningsgebyr, bringer Loubanis Bageri gerne maden ud i 2650. 

Uanset om du er på udkig efter mad til morgenmad, brunch, frokost eller nem og lækker med, som nemt tages med på farten eller på en udflugt som et hyggeligt pusterum i hverdagene, vil vi hos EatMore klart anbefale sig at bestille mad hos Loubanis Bageri. De smagfulde retter herfra, er særdeles velegnede til disse formål. Er det blot tid til lidt selvforkæleles og en lille pause, er retterne fra Loubanis Bageri også særdeles oplagte til dette.  

Bestil blot hvad du ønsker her på side og afhent hos Loubanis Bageri eller lad dem levere maden til dig. Nyd maden i skønne grønne områder og lad op til den travle hverdag igen. Af skønne områder i nærheden af Loubanis Bageri kan vi hos EatMore anbefale: De skønne områder omkring Københavns befæstning, Brøndby Strand og Brøndby strandpark, Brøndby Havn, Hvidovre strandpark og Kystager parken, som ligge lige ud til Kalveboderne

Du finder Loubanis Bageri godt placeret centralt i Hvidovre. Herfra er er der ikke langt til Frihedens butikscenter, Avedøre station og Frihedens idrætscenter.