Hvorfor ikke prøve

Hos vores spændende samarbejdspartner Loubanis Bageri i Hvidovre finder du et skønt og varieret udvalg af retter som også egner sig fantastisk til Takeaway. Her finder du små fatayer (små pizzaer med lidt anden topping), pølsehorn, Samosas, forårsruller, durum, pita, mange forskellige burgere, velsmagende grillede kyllinger, arabiske specialiteter og vegetar retter. Der til kommer et godt udvalg af drikkevarer inkl. spændende speciel drikkevarer som Gazoz og Ayran. Kort sagt, et stort og flot udvalg af takeaway mad, som du nemt og sikkert bestiller online her på siden. 
Restauranten har åbent alle ugens dage fra kl. 09.00 til 17.00 og leverer gerne takeaway mad ud i 2650 Hvidovre. Bestil blot de ønskede retter nemt og sikkert her på siden, så klarer Loubanis Bageri resten og du har tid til andre mere spændende opgaver end aftenmad og opvask. Ja, vi kender alle de travle hverdage, så huske at forkæle dig selv og dem du holder af en gang imellem med spændende takeaway retter leveret lige til døren. Brug den sparede tid på dig selv, dine børn eller den arbejdsopgave du ikke nåede. 

Ønsker du at se hvad andre synes om Loubanis Bageri, finder du offentlige bedømmelser under fanen ”Bedømmelser”. Under fanen ”information” finder ud alt om restaurantens åbningstider, adresse, levering og hvilken smiley de fik ved de seneste besøg fra fødevarestyrelsen. Ja, vi har gjort det nemt at finde info og bestille mad her hos EatMore. Vores side er til og med mobilvenlig, så du bestiller også nemt mad uden at have en tablet eller computer ved hånden. 

Du finder Loubanis Bageri på adressen Tårnfalkevej 16 i 2650 Hvidovre. En god og central placering som ligger lige midt imellem mange populære boligområder og de grønne områder Mågeparken og Strandengen. Der er også kun en kort gåtur til Friheden station og Avedøre station, så du besøger nemt restauranten med offentlig transport, men også på cykel, gående og i bil er det nemt at komme til og fra restauranten. Der er parkering lige ved døren, så vi sikrer, at din mad er varm når du kommer hjem med den. Men husk, at Loubanis Bageri meget gerne leverer maden direkte hjem til din hoveddør i 2650 Hvidovre

Har du selv en restaurant, som du ønsker skal være en del af EatMore familien, så kontakt os endelig via denne side. Vi glæder os til at høre fra dig.