I den sydlige ende af Kolding finder du Mamma Toscana Pizza. En skøn restaurant med et stort udvalg i velsmagende italiensk mad som Mamma lavede det. Restauranten har et stort udvalg i pizza ( https://eatmore.dk/takeaway/pizza ) og pasta retter, men har også mange andre velsmagende retter, så her er det nemt at finde aftensmad til hele familien.  

De tre pizzavarianter italiensk pizza, mexicansk pizza og salat pizzaer kan hos Mamma Toscana Pizza bestilles i tre størrelser, S, M og L. Dette gør det ekstra hyggeligt at dele en pizza som familie. Du vælger nemt hvilken størrelse I ønsker, når du har valgt hvilken slags pizza det skal være. Ud over disse pizzavarianter, kan du også bestille individuelle pizzaer i følgende typer: Indbagt og UFO.  

Men når nu Mamma Toscana Pizza har valg at koncentrere sig om retter fra Italien, som navnet antyder, så har de selvfølgelig også superlækre og velsmagende pasta retter på menuen. Prøv f.eks. den populære Spaghetti bolognese, den velsmagende spaghetti carbonara eller den klassiske spaghetti med kylling og svampe. Uanset hvilken du vælger, vil tankerne føre dig til et ægte italiensk køkken med vinrankerne voksende uden for vinduet og masser af sol til ansigt og krop. 

Mamma Toscana Pizza har for at tilfredsstille alle behov i familien også valgt at tage lidt andre retter med på menukort som f.eks. pitabrød, sandwich og burgere, for hos Mamma Toscana Pizza skal alle føle sig velkomne. Alle retter hos Mamma Toscana Pizza er naturligvis tilberedt med friske råvarer, som mad altid skal være.  

Råvarernes kvalitet har nemlig hos Mamma Toscana Pizza lige så høj prioritet som servicen og medarbejdernes trivsel. Her skal alle have det rart – Det har de jo også i Mammas køkken. 

Restauranten glæder sig til at modtage din ordre og står klar til at lave den skønneste take away mad til dig og dine. Så hvad venter du på? Bestil din take away her på vores mobilvenlige side og læn dig så tilbage og slap af mens restauranten sørger for skøn aftensmad til jer.  

Mamma Toscana Pizza & Grill er beliggende på Haderslevvej 147, 6000 Kolding. En placering i udkanten af Kolding, som gør det nemt at komme til og fra restauranten. I nærheden finder du Søndervangskolen, KFUM Hallerne og Brændkjærskolen. I Kolding kan vi her hos EatMore desuden anbefale dig at besøge Koldinghus, Kunstmuseet Trapholt og Kolding miniby som ligger lige ved Geografisk have. En kort køretur fra Kolding finder du desuden Christiansfeld, som er en del af UNESCO’s verdensarv og derfor bestemt også et besøg værd.