Hos vores fantastiske samarbejdspartner Masala Corner & Burger i København NV får du yderst autentisk mad fra Indien. Restauranten er nemlig familiedrevet og sætter en ære i, at give alle kunder en så autentisk oplevelse som mulig. Stemningen i restauranten er så fantastisk at du helt sikkert bringer lidt af denne stemning med hjem når du henter takeaway. Men husk, at restauranten også gerne leverer den lækre, frisklavede mad direkte hjem til dig i store dele af København.  

På menuen hos Masala Corner & Burger finder du alle de helt klassiske indiske retter og mere til. Når vi siger klassiske retter tænker vi f.eks. på forretter som papadum og Chicken Samosa. Klassiske hovedretter er: Chicken Tikka Masala, Butter Chicken, Butter Lamb og Chicken Biryani. Derudover finder du på menukortet et skønt udvalg af tilbehør som forskellige naan brød, pickles og forskellige chutney. Alt sammen smagfuldt tilbehør som kan tilpasses din hovedret, så den bliver præcis som du ønsker den.  

Ud over de spændende indiske retter finder du hos Masala Corner & Burger også et fint udvalg af kvalitetsburgere. Der er både de klassiske med en god bøf og en variant med kylling. Dertil kommer et fint udvalg af tilbehør som ketchup, chili mayo, BBQ, nachos og pommes. Og sidst men ikke mindst finder du også en fin børnemenu.

Til en god menu hører naturligvis også drikkevarer. Her kan Masala Corner & Burger både byde på de klassiske drikkevarer som Coca-Cola, Fanta, Faxe Kondi, Pepsi og Redbull men også den indiske specialitet Mango Lassi. Kort sagt, alt hvad du skal bruge til en hyggelig aften med familie og venner.  

Restauranten har åben næsten hele ugen, alle dage undtagen tirsdag har de åbent fra 15.00-21.30. Du finder alle de nødvendige informationer om restauranten her på siden.  

Masala Corner & Burger er beliggende centralt i København NV med kort afstand til S-tog, bus og parkering. Bestil nemt den ønskede takeaway her på siden og afhent i den hyggelige restaurant eller lad os levere maden hjem til dig. Skal maden nydes i skønt vejr og grønne områder, så kan vi foreslå Utterslev Mose, Dyssegårdsparken og Bispebjerg Kirkegård med nok landets smukkeste allé med japanske kirsebærtræer. Alle tre steder er i gåafstand fra restauranten.  

Er du på et kort ophold i København, er der ikke langt til byens andre store seværdigheder som Tivoli, Planetarium, strøget og nationalmuseet. København er altid et besøg værd.