Midt i smukke Vejle midtby finder du den skønne Masaya restaurant med fantastisk smukke og velsmagende retter fra Syrien og Mellemøsten. Et spændende og varieret menukort med de helt klassiske retter som shawarma, hummus og baba ganoush. Men hos Masaya Restaurant går de endnu mere i dybden med traditionerne fra det Syriske og Mellemøstlige køkken. Her finder du mange flere spændende retter, som du med garanti endnu ikke har smagt, men som du kan glæde dig til at stifte bekendtskab med. Medarbejderne i denne restaurant har selv en syrisk baggrund og brænder for at glæde andre med de skønne retter og traditioner fra Syrien, så her kan du godt forvente en autentisk oplevelse. Abdulfatah Ali Deeb, som ejer restauranten, kender nemlig alt til disse traditioner og han glæder sig til at dele denne passion og glæde med dig.

Du finder Masaya Restaurant midt i Vejle by i området Vejle Midtpunkt, som er kendt for mange lokale aktiviteter og spændende tiltag. Restauranten er hyggeligt indrettet med nøje udvalgt inventar og skøn og inspirerende udsmykning på væggene. Målet for restauranten er at dele de fantastiske retter og traditioner fra Syrien og Mellemøsten med deres kunder. Derfor bliver du også som gæst i restauranten næsten inviteret med helt ind i køkkenet, for køkkenet ligger som et åbent køkken i den bagerste ende af restauranten. En skøn oplevelse, uanset om du spiser i restauranten, eller blot afhenter den bestilte takeaway mad.  

Masaya Restaurant er en rigtig familierestaurant hvor børn, unge, voksne og ældre er hjerteligt velkomne. Hos Masaya er målet at skabe gode minder i familien, vennekredsen, blandt kolleger, eller hvem du nu skal spise sammen med. Her finder I nemt en stort udvalg af mad, som også kan nydes hjemme under rolige rammer såfremt det er det I har behov for. Se den komplette menu her på siden og bestil så nemt og sikkert, så klarer Masaya Restaurant resten. Alt takeaway mad tilberedes med samme store passion og glæde som den mad der serveres i restauranten, så I har meget at glæde jer til.

Vi er her hos EatMore superstolte af at have en så spændende og engageret restaurant som vores samarbejdspartner. Ønsker du at se alle vores samarbejdspartnere i Vejle, kan du nemt søge på postnummer på forsiden eller bynavn på denne side. Da vores side er mobilvenlig, finder du nemt rundt på den og bestiller lige det du ønsker, uanset om du alene har en mobil ved hånden.  

I Vejle kan vi f.eks. friste med mad fra følgende lande og køkkentyper: Japansk, sushi, amerikansk, pizza, gourmet, vegansk, vegetarisk, vietnamesisk og kinesisk.  

Du finder Masaya Restaurant på adressen Nørregade 73, og med parkering lige i nærheden, så det er nemt at afhente takeaway mad. Restauranten er beliggende centralt lige midt i den aktive Vejle midtby hvor du også finder de hyggelige gågader. Vejle midtby byder på mange spændende butikker og fantastiske shopping muligheder. Er du helt vild med shopping, er der også gode muligheder i shopping centret Bryggen i Vejle. Vejle er også kendt som en aktiv studie by med et godt udvalg af uddannelses steder. Vi kan f.eks. nævne Campus Vejle, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Syddansk Erhvervsskole og Vejle Tekniske gymnasium.

Helt overordnet kan vi om Vejle fortælle, at byen er en central by på Jyllands østkyst. Vejle er med årene blevet kendt for mange smukke bygninger på havnen. Her kan vi nævne Bølgehusene og Fjordenhus.

Kender du en god restaurant, som du ønsker, skal med her på listen? Eller har du måske selv en restaurant, som du gerne vil have med i EatMore familien? Så skiv til os på dette link. Vi er altid klar til at byde endnu flere spændende restauranter velkommen i EatMore familien.