Hvorfor ikke prøve

Har du lyst til take away eller brug for et hurtigt måltid mad, men ønsker at prøve noget andet end klassisk take away?  

Så tag et kig på vores samarbejdspartner i Vejle - Mazza Restaurant. Her finder du specialiteter og spændende retter fra det afghanske, det indiske og det tyrkiske køkken.  

Retter, som er særligt udvalgt, så de supplerer hinanden godt. Dette er specielt vigtigt når retterne serveres som en del af buffeten i restauranten. Men dette forarbejde gør det også nem for jer at sammensætte jeres egen lille buffet som take away, så familien kan få smagt på flere retter.  

Alle retter er naturligvis frisklavede af de bedste råvarer. Dette sikrer dig den allerbedste smagsoplevelse. Uanset hvilke retter I vælger, så er vi her hos EatMore sikre på, at I med et måltid fra Mazza Restaurant vil få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.  

De helt klassiske retter fra det Indisk køkken er Chicken Masala, Panir Curry, Butter Chicken og Samosa. Spændende retter fra det afghanske køkken er: Kabuli Plaw, Sabzi, Karai og Bolani. Men der er mange flere retter på menukortet hos Mazza Restaurant. Du finder det komplette menukort her på siden. På menukortet finder du også det superlækre naan brød i tre forskellige varianter samt drikkevarer i mange forskellige varianter.  

Bestil nemt og helt lige til den lækre mad som take away via siden her. Læn dig tilbage og lad Mazza Restaurant levere maden til dig, eller hent den selv i restauranten, valget er dig. Velbekomme. 

Mazza Restaurant, den lille hyggelige buffet restaurant, er beliggende midt i Vejle by. Ikke langt derfra finder du Føtex, Indkøbscenter Bryggen og Fitness World. Er du med tog eller bus, er Vejle station kun en lille gåtur væk. Vil du nyde din take away mad i det fri, kan vi hos EatMore anbefale det super skønne havneområde med udsigt til “Bølge husene”  og Fjordenhus. Men Maria parken og de skønne områder ved Vejle å er også oplagte til en lille picnic.