Hvorfor ikke prøve

Hos Milano Pizza i Horsens bestiller du nemt take away mad til hele familien eller alle vennerne. Siden her er mobilvenlig, så I bestiller også nemt mad, selvom I kun har en mobil i nærheden og ikke en tablet eller computer.  

Vi kender alle til de travle dage hvor det at lave aftensmad fra bunden bare er lidt i vejen. De dage står restauranter som Milano Pizza klar til at hjælpe dig med at komme igennem. Så lad dem endelig hjælpe, så du kan få tid til det du lige mangler at få klaret, om det så er en opgave der skal være færdig i morgen, en løbetur du har tænkt på længe, eller bare kvalitetstid med børnene. Uanset grund står Milano Pizza hver dag klar til at hjælpe.  

Du kan se hele menuen her på siden. Find den ret som du kunne tænke dig i dag og lad familien vælge de retter, som de ønsker. Så er I klar til at bestille og kan læne jer tilbage og vente på at den skønne aftensmad bliver serveret.  

Hos Milano Pizza bliver alle retter tilberedt med engagement og naturligvis af friske råvarer, så du kan roligt bestille take away hos dem og lade dem stå for aftensmaden i dag. Imens restauranten laver maden klar til jer, kan I så bruge den ekstra tid på lige netop de aktiviteter I savner tid til. 

De retter du kan vælge imellem hos Milano Pizza er f.eks. Italienske pizzaer, indbagte pizzaer, UFO pizzaer, salat pizzaer og børne pizzaer. Her hos EatMore vil vi klart anbefale dig at prøve den legendariske “Danmark Pizza”.  En helt særlig pizza, som vist kun findes hos Milano Pizza i Horsens

Men ikke nok med, at du hos Milano Pizza har et stort udvalg af retter at vælge imellem, de har også åbnet op for muligheden for at kombinere en pizza helt som du selv ønsker den skal være. Som udgangspunkt består disse selvkomponerede pizzaer af tomatsovs og ost. Dertil kan du så vælge 5 forskellige slags topping.  

Af andre rette på menuen hos Milano Pizza i Horsens ( https://www.visithorsens.dk)  kan vi nævne: dürumruller, pita, nachos, burger, a la carte, snacks, salater og meget mere. Kort sagt, her finder I nemt mad til hele familien.  

Vælg på menuen og bestil nemt lige her på siden, så står Milano Pizza for aftensmaden til jer i dag.  

Milano Pizza er beliggende Vestergade 45 i 8700 Horsens i den nordlige ende af Horsens, tæt på Fængslet i Horsens. I nærheden finder du desuden Horsens Statsskole, Forum Horsens og Horsens Byskole.